2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5167377 بازدید | 66751 پست
بینی من سرش گوشتیه ولی خیلی گوشتی هم‌نیست قوز هم داره البته احمدی و ابیانه گفتن بافت خیلی خوبی برا ...

بینی منم خیلی گوشتی نیست 

نادریان اول گفت گوشتی چون ریسک داره عمل نمیکنم ولی چون شما قیافت خوبه قبول میکنم نمیدونم چه ربطی داشت حالا

نوری هم بهم گفته بود با اینکه گوشتیه ولی غضروفات نرمه و برای عمل مناسبه

احتمالا دوشنبه میرم مطب دکتر احمدی سر میزنم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

مطب گردى امروز من 

دكتر سامان خرمى نژاد 

مطب دكتر قيطريه بود كه راه دور بود برام ولى رفتم

وارد مطب شدم منشى فقط بود راستش از خلوتى مطب تعجب كردم ساعت ١٦:٣٠ بود

منشى گفت ويزيت ٦٠ هزار تومان 

گفتم بيمار نمياد امروز من چند مورد حضورى ببينم گفت معلوم نيست گفتم پس فعلاً ميشينم 

آخه عكساى پيج قبل و بعد عمل نيست و همه با ميكاپ و فقط عكساى بعد از عمل هست كه تشخيصش برام سخت بود به منشى هم گفتم كه عكساتون خيلى بده همه مدلى عكس گرفتن شما گذاشتيد يه عكس خوب من نديدم كه مشخص باشه قبل عمل چجورى بوده و بعدش تو همون زاويه چطور شده

بعد از ٥ دقيقه يه خانم اومد كه ٣ روز بود عمل كرده بود و با گچ بود

ورم خيلى كمى هم داشت خودش گفت خوب عمل ميكنه دكتر

بعد از اينكه اون خانم رفت داخل من هم حق مشاوره رو دادم و نشستم 

گفتم اين همه راه اومدم لا اقل دكتر رو ببينم كه چه نظرى ميده

رفتم داخل دكتر خيلى گرم و خوش اخلاقى نبود 

بينى من رو معاينه كرد و توضيحات خوبى داد گفتم طبيعى ميخوام گفت بله يه قوس كمى هم ميدم 

كلاً انگار طبيعي عمل ميكنه 

زمان مشاوره من خيلى كوتاه بود و قيمت هم ٩/٥ تا ١٠ دادن

خانووووووما 

سلااااام خوووبین !؟ 

من برگشتممممم با یه امار جدید از بینیم 

من ۱۳ مرداد با دکتر برادران عمل کردم 

بینیم کوشتی بود و بزرگ با یه قوز زییا😂

دکتر طبیعی برام عمل کردند 

الان تقریبا پنج ماه شده

مشکل تنفسی اصلل ندارم 

فرم بینی و هرکس میبینه فکر میکنه عمل نکردم

و خلاصه طبیعی واقعا دراورده

خودمم راضی هستم الهی شکر 

ولی یه کوچولو حس فرورفتگی میکنم جای قوزی که الان نیست 

که وقتی واسه ویزیت سه ماهگی رفتم گفت ورمه

ایشالا هفته های اینده میرم مطب ازش میپرسم 

تو این دنیا هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ✨🙂🕊... بهم بگو غزل 🤍چندتا زخم رو نادیده گرفتی فقط به خاطر اینکه اونی که چاقو دستش بود رو دوست داشتی🖐🏻🙍🏻‍♀️
خانووووووما  سلااااام خوووبین !؟  من برگشتممممم با یه امار جدید از بینیم  من ۱۳ مر ...

عزیزم چقد خوب که از بینیت راضی هستی. ان شاالله ورمش که کامل بره روز به روز خوشگلتر هم میشه

بینی شما گوشتی بود؟ پروجکشنش زیاد بود؟ میشه بگی دکتر روی بینیتون چه کارهایی کرد؟

سجادیان

مشكل خاصي براتون ايجاد شده ؟؟

اخه يكي از انتخابام سجاديان هست ولي مطمئن نيستم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
مشكل خاصي براتون ايجاد شده ؟؟ اخه يكي از انتخابام سجاديان هست ولي مطمئن نيستم

دکتر خیلی خوبیه از لحاظ تنفس و ساختار بینی واقعا خوبه اما ظاهر بینی رو کوچک نمیکنه و بیشتر رفع ایراد میکنه

مطب گردی دکتر برادران: منشی که همون برادر دکتر بود با خوشرویی در رو باز کرد. همزمان که داشت احوا ...

اتفاقا من وخاهرم هم که رفتیم مطبش تعجب کردیم یعنی آخراش دیگه خنده مون گرفته بود 

هنوز در مطب باز نکرده بود سرررریع میگفت ویزیت لطف میکنید یعنی بخدا چند تاشون هنگ کردن میگفتن چی 

هنوز نصف سلام تو دهنشون بود😂😂

خانووووووما  سلااااام خوووبین !؟  من برگشتممممم با یه امار جدید از بینیم  من ۱۳ مر ...

سلاااااام زهرا جان خوبی 

دختر کجایی خبری ازت نیس ؟ خارح شدی از گروه وات ساپ؟

به سلامتی خوشحالم که راضی هستی شما فرورفتگی نداشتی رو بینی تون؟