مطب گردی دکتر برادران:
منشی که همون برادر دکتر بود با خوشرویی در رو باز کرد. همزمان که داشت احوالپرسی میکرد بلافاصله گفت ویزیت رو محبت کنید. راستش از این همه عجله برای گرفتن حق ویزیت خوشم نیومد.
اونجا یه خانمی رو دیدم که بینیش گچ داشت و خیلی بزرگ و متورم بود. بعد از اینکه دکتر گچشو باز کرد و برگشت اینقد خوشحال بود که حد نداشت. شاید چون نگاه متعجب من رو دید بهم گفت بینی منو اینجوری نبینین. من قبلا دوبار عمل کردم و این بار سوممه. بنده خدا بار اول، سه سال قبل پیش دکتر مهدوی عمل کرده بود و میگفت همین که گچ رو باز کرده بنظرش دماغ کج و داغون بوده. دو سال بعد، پیش دکتر دستغیب ترمیم کرده که خوب نشده. یک سال صبر کرده و امسال دکتر برادران با ۲۰ تومن براش ترمیم کرده. خیلی راضی بود و البته پشیمون که چرا از اول نیومده پیش دکتر برادران عمل کنه و به ما توصیه میکرد جای دیگه نریم و از این دکتر بهتر پیدا نمیشه و ...
یه خانم حدودا ۴۰ ساله شیک پوش هم اونجا بود که خودش سه هفته قبل عمل کرده بود و بخیه داشت. چند روز قبل هم دخترش عمل کرده بود و بینیش توی گچ بود. از صحبت های منشی با این مادر، فهمیدم بینی مادر استخونی بود و بینی دخترش گوشتی بوده.
چند مورد دیگه هم بودن که برای کارهای بعد از عمل و چسب زدن و ... اومده بودن. یه خانم میانسال هم وقت عمل گرفت برای ۳۰ آذر.
نوبت من شد رفتم تو. دکتر جوان و خوش اخلاق بود. در مورد بینی من گفت گوشتیه ولی نه خیلی زیاد. بعد رفتیم اتاق معاینه. یه میله دراز توی بینیم گذاشت و از توی مانیتور نگاه کرد و گفت یه مقدار انحراف داری. کمی هم انحراف ظاهری در محور بینی دارم که گفت تا حدی با عمل حل میشه.
پروجکشن بینیم زیاده که اونو گفت در حد ۴-۳ میلیمتر میتونم کم کنم. نوک بینی هم گفت جمع میشه ولی تیز درنمیاد و گرد میشه. بهش گفتم دکترهایی که قبلا برای مشاوره رفتم گفتن خیلی بینیت تغییر نمیکنه ولی ایشون گفت به دو دلیل بینی های گوشتی که من عمل میکنم خوب از اب درمیاد. اول اینکه تکنیک من برای عمل بینی گوشتی متفاوته و دوما راکوتان که با دوز پایین میدم خیلی در کوچیک شدن بینی گوشتی (به علت تاثیر روی غدد چربی زیر پوست) موثره. گفتم قصد بارداری دارم و اگه میشه راکوتان مصرف نکنم که دکتر با جدیت گفت در اون صورت نتیجه عمل خیلی خوب نخواهد شد. نظرش این بود که اول باردار بشم و بعد عمل کنم که برای مصرف راکوتان مشکل نداشته باشم.
هزینه عمل هم گفت فعلا ۱۴ تومان البته اگه کلینیک گرون نکنه.