2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5164409 بازدید | 66747 پست
کلا بیمارستان امام خمینی رزیدنت ها هرکاری دلشون میخادمیکنن چون اَتِندها فقط دستور میدن و داد میزنن ر ...

ممنونم عزیزم از اطلاع رسانیت🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

انشااالله تن شماو عزیزانتون هم همیشه سالم و سلامت باشه💖💖🙏🏻🙏🏻🌹

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

دخترا به نظرتون با دکتد رسول پناه بینی من خوب در میاد من فانتزی نمیخوامم

بینی به این خوبی هیچ مشکلی نداره چرا خودتو میزاری زیر تیغ بینی من خیلیم قوز داشت اینقدر پشیمونم عمل کردم که نگو

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چندسال اخیر ناراضی زیادداره کجی بینی و جای برشا و بخیه و....

عزیزم می شه لطفا بیشتر توضیح بدی؟ از نزدیک نمونه دیدین؟ کجی هاش در چه حده؟ از نظر تنفس چی؟

من شهرستان هستم و اطلاعاتم بیشتر محدود به اینترنت هست. البته این هفته خودم دارم برای ویزیت پیش دکتر می یام تهران.  

گزینه های من برای عمل بینی به ترتیب اولویت: زینلی - صحراییان - شیروانی - قیصری 
دکتر سامی و اما آخرین مطبی که رفتم  منشی دکتر یه بار شهریورماه زنگ زد و به علت سفر وقت منو کن ...

سلام‌خداقوت

کاش‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دکتر‌ کورش یزدانفرم‌ جز مطب گردیاتون بود

عزیزم می شه لطفا بیشتر توضیح بدی؟ از نزدیک نمونه دیدین؟ کجی هاش در چه حده؟ از نظر تنفس چی؟  من ...

عزیزم دکتر فقط گرونه الکی.خیلی ها فکرمبکنن اگه بیشتر هزینه کنن نتبجه بهتری میگیرن ازنظر من دکتری باشخصیت پایین و پولکی...ایشون بعلت کهولت سن دیگه بیشترکارهای عمل انجام نمیده یه روزی شهرت داشتن اما دیکه شهرت ندارن.جای برش های بخیه وااااضح .مشکل تنفسی یا کجی بینی.من هم کاربد دیدم ازش و تو این یکی دوسال اخیر دکترپرریسکیه بازم برو خودت ببین و هرطور صلاح دونستی 

من میخوام سایز بینیم کمی کوچولو بشه همین  قوز ندارم

عزیزم اگر بینی مشکل خاصی نداره ترو خدا عمل نکن به استرس نمیارزه.... من عکستون دیدم یینیتون خیلی خوبه..... من اگر جاتون بودم عمرااااا عمل میکردم 

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
مرسی ولی خب خودم میخوام یه کوچولو جمعتر بشه همین یعنی بینیم کم کاره سرش غضروفیه یه کار د ...

بخدا من 15 سال ارزو داشتم عمل کنم الان خیلی پشیمونم نتیجه همدن نمیشع تو فکرمونه من بینیم بد نشده مشکله تنفسیم ندارم ولی قبلا شیرینتر ودلچسبتر بود قیافم اصلا اصلا ارزش نداره عمل نکن 

بخدا من 15 سال ارزو داشتم عمل کنم الان خیلی پشیمونم نتیجه همدن نمیشع تو فکرمونه من بینیم بد نشده مشک ...

عزیزم شما تازگی عمل کردی ؟ هنوز زوده صبر داشته باش با ابیانه عمل کردی درسته ؟ حتما نتیجه نهاییت خوبه نگران و پشیمون نباش 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
بخدا من 15 سال ارزو داشتم عمل کنم الان خیلی پشیمونم نتیجه همدن نمیشع تو فکرمونه من بینیم بد نشده مشک ...

با كي عمل كردي و چند وقته؟؟؟ميشه عكس قبل و بعد بينيتو بزاري 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز