2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5185455 بازدید | 66763 پست
بچه ها چجوری توی بینیتون رو تمیز میکنید با گوش پاکن تا ته میبرید؟؟؟کلا توضیح بدین چون من میترسم خیلی ...

بهترینش اینه که اول با سرم شستشو داخلشو خیس کنی ..مثلا با سرنگ ۵ سی سی ،بعداگه یه فین کوچولو کنی  بعدش با گوش پاک اون چیزایی که دم دستته بکشی بیرون..اگه لخته سفته به دکترت بگ‌و

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت داخلی میذاره تا ۱۵ روز باید داخل بینی بمونه کسی تجربه اسپیلنت داخلی داره.؟واینکه دکترش توضیحی داده ؟

مطب گردی دکترسجادیان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت دا ...

بسلامتی دکترتون سجادیانه بینی تون گوشتیه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

سلاااام من اومدم 

سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍

امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری داشتم 

اعتماد به نفسم برگشتهههههه😍😍😍😍 

خدا کنه همینطور بمونه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلاااام من اومدم  سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍 امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری ...

نترس از این هم بهتر میشه،فقط سعی کن چند ماه بهش فکر نکنی

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام. من امروز مطب دکتر حمیدرضا نوری رفتم. مطب خلوت بود. 2تا نمونه دیدم یکی 2هفته از عملش گذشته بود ...

ببخشید میشه بگید ایا شما با دکتر نوری عمل کردید؟ ایا راضی هستین؟ ممنون میشم تجربه تون رو بهم بگید؟ مشکل تنفسی یا عدم تقارن نداشتید؟

سلااااام 

خوشحالم خانم گل هر روز بهتر خواهی شد 

بچه ها من همین الان از مطب رجایی اومدم 

میام کامل می نویسم 

حیف یکشنبه مطب برادران نرفتم هفته آینده ان شالله میرم 

دخترم 💔 😔

سلااااام  خوشحالم خانم گل هر روز بهتر خواهی شد  بچه ها من همین الان از مطب رجایی اومدم&n ...

فدات عزیزم 

اولین بار دیدن ادمو داغون میکنه 😫

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

مطب گردی *دکتر رجایی* بیمارستان نیکان 

دکتر بسیار دقیق و با حوصله حدود ۴۰ دقیقه وقت گذاشت و برام کاملا اشکالات بینی رو گفت کلی عکس گرفت و معاینه کرد 

گفت غضروف دنده نیاز داری که اینو اسلامی جو هم گفته بود ولی عامری گفته بود گوش 

گفت اینقدر به تقارن و صاف شدن بینی حساسم که عملت لااقل ۴ ساعت زمان نیاز داره 🙄

ولی خیلییییی عالی توضیح داد واسم پروجکشن گفت کم نمیشه ولی بینی از بغل جمع میشه طول بینی رو هم نمیکنه فقط تمرکزش رو تقارن که البته واسه بینی کج من این اولین لازمه ست تمرکزش رو اصلاح تمام رخ و سه رخ بینیه و گفت شاید چند بار بینی رو باز و بسته کنم 

راجع به اینستا هم گفت کم عکس میزاره چند تا عکس بهم نشون داد از عمل های جدیدش و یه مورد ۶ ماهه که اونم خوب بود 

نمونه هم فقط یه خانمه رو با چسب بعد دو ماه دیدم که خدایی از  بینی گوشتی و چاق قبلش خیلی بهتر بود حالت لبخند و خندش طبیعی و خوب بود جای بخیه هم نداشت دیگه و البته بینیش خیلی سر بالا نبود و این واسه من مهمه نرمال و طبیعی بود فقط من بینیم درازه خودش اینم گفت طول بینی رو کم نمیکنه بنظرم جالب نمیشه البته اینم بگم که فاصله لب و بینی طبیعی میمونه 

فعلا یه وقت رزرو کردم ولی قرارشد بهش خبر بدم 

منشی و دکتر اخلاقشون عالی محیط بسیار صمیمی و کلا انرژی مثبت

کسی جدیدا پیش سامی رفته ؟ 

قیمت رجایی هم که دقیق نگفت میانگین گفت ۱۸ 

واسه من که سخت تر و زمانبر تره گفت ۲۳ ۲۴ البته گفت هیچی تا بعد عمل مشخص نیست 

دخترم 💔 😔

بستگی داره من کار گوشتی دیدم خیلی خوب شده حتی مشخص نیست گوشتی بوده قبلا  تو مطب نادریان هم نمو ...

مرسی عزیزم از راهنماییت....ادرس این دکترا ک گفتی تهران هستن؟اخه من اصفهانم.

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...