2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161136 بازدید | 66733 پست

یه نکته دیگه هم از نظر من نباید انتظار ببنی ایده آل داشته باشیم باید واقع بین بود برای خود من فقط مهم اینه کا نسبت به الان بهتر باشه بودن افرادی که خیلی تحقیق کردن و دکترای معروف و خوبی هم انتخاب کردند اما بعد از عمل راضی نبود پس باید حقیقت رو دید 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها چجوری توی بینیتون رو تمیز میکنید با گوش پاکن تا ته میبرید؟؟؟کلا توضیح بدین چون من میترسم خیلی ...

بهترینش اینه که اول با سرم شستشو داخلشو خیس کنی ..مثلا با سرنگ ۵ سی سی ،بعداگه یه فین کوچولو کنی  بعدش با گوش پاک اون چیزایی که دم دستته بکشی بیرون..اگه لخته سفته به دکترت بگ‌و

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت داخلی میذاره تا ۱۵ روز باید داخل بینی بمونه کسی تجربه اسپیلنت داخلی داره.؟واینکه دکترش توضیحی داده ؟

مطب گردی دکترسجادیان
سلام.من هرچی به تاریخ عملم نزدیک میشه استرسم بیشترمیشه.شنیدم دکترسجادیان بعضی از مریضهاشو اسپیلنت دا ...

بسلامتی دکترتون سجادیانه بینی تون گوشتیه

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔

سلاااام من اومدم 

سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍

امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری داشتم 

اعتماد به نفسم برگشتهههههه😍😍😍😍 

خدا کنه همینطور بمونه

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلاااام من اومدم  سوراخای بینیم تقریبا شبیه شده😍😍😍 امروز ک چسب و گرفتم حس خیلی خیلی بهتری ...

نترس از این هم بهتر میشه،فقط سعی کن چند ماه بهش فکر نکنی

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
سلام. من امروز مطب دکتر حمیدرضا نوری رفتم. مطب خلوت بود. 2تا نمونه دیدم یکی 2هفته از عملش گذشته بود ...

ببخشید میشه بگید ایا شما با دکتر نوری عمل کردید؟ ایا راضی هستین؟ ممنون میشم تجربه تون رو بهم بگید؟ مشکل تنفسی یا عدم تقارن نداشتید؟

سلااااام 

خوشحالم خانم گل هر روز بهتر خواهی شد 

بچه ها من همین الان از مطب رجایی اومدم 

میام کامل می نویسم 

حیف یکشنبه مطب برادران نرفتم هفته آینده ان شالله میرم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
سلااااام  خوشحالم خانم گل هر روز بهتر خواهی شد  بچه ها من همین الان از مطب رجایی اومدم&n ...

فدات عزیزم 

اولین بار دیدن ادمو داغون میکنه 😫

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂