2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5160931 بازدید | 66733 پست
سلام و‌ درود به همه دوستان‌ این تاپیک  تبریک فراوان به همه کسانی که عمل کردند از عضو فعال این ...

چخوب که تو هم متن گذاشتی   اونموقع ها که میگفتی سر بینیم سفته من فقط میشنیدم الان کاملااااا حس میکنم سفت یعنی چی اصلا مقیاس سفت بودن یه چیز برام فرق کرده  منم اون  حس بی حسی رو دارم مخصوصا رو پره سمت راستم ...انگار مثلا پات خواب رفته تو دست میکشی روش اینطوریه  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فکر میکنم بی حسی بعد از عمل طبیعی باشه یه دختره رو تو شهر بازی دیدم ۱۹ روز بود عمل کرده بود میگفت گونه هامم بی حسه چند وقت بعد رفتم چون اونجا کار میکنه باز دیدمش گفت فقط نوک بینیم بی حسه و کاملا غضروف واسم گذاشته نوکشو و ممکنه تا خیلی مدت بی حس بمونه دکترشم پرسیدم گفت نیازی ۴ تومن داده بود و من هیچ خوشم نیومد اما بازم خیلی بهتر از قبل بود 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔

یه دختره دیگه همونجاست(شهر بازی ) واقعا بینیش زیبا و بدون نقص عمل شده کمتر کسی رو دیدم اینقدر بی عیب باشه بینیش اما روم نمیشه ازش بپرسم صندوقداره سرش خیلی شلوغه 

چخوب که تو هم متن گذاشتی   اونموقع ها که میگفتی سر بینیم سفته من فقط میشنیدم الان کاملااااا ح ...

قربونت عزیزم 😘 اره از سفتی که هنوزم سفته برا من و کرختی و بی حسی همچنان هست امیدوارم که با گذر زمان بهتر بشه چون اصلا حس خوبی نیست و اینکه مثه سابق نمیشه با بینی زمخت برخورد کرد مثلا باید فین کردن رو تا مدتها فراموش کنید تمام این مدت هفته ای یک بسته کامل گوش پاک کن تموم میکنم چون من بخاطر آلرژی همیشه بینیم ترشح داره و باید برای کیپ نشدن مدام تمیزش کنم 

حالا داشتم فکر میکردم من چقدر کیس پر ریسکی بودم برای عمل چون فیزیکم به طور ژنتیکی مستعد کلوییده آلرژی شدید و بینی همیشه پر از ترشح ولی خدا روشکر که تنفسم درسته از همه مهمتر چون واقعا روزای اول عرصه بهم تنگ شده بود به خاطر تنفس از دهان  😄🤭 اما با همه این اوصاف خدا روشکر نه تنها جای بخیم کلوییدی نشذ بلکه داره روز به روز بهتر هم میشه و خوب این تا حذود زیادی به مهارت دکتر بستگی داره که چطور بخیه کنه!

الان بهتری نازنین جان؟

راستی دوستان برای جای بخیتون من به شدت کرم ترمیم اسکار استاتیک رو پیشنهاد میکنم

چون همونطور که در صفحات قبلی پیشتر گفته بودم بخیه کنار پره بینی من چون جوش نخورده بود و دکتر به پیشنهاذ من از نازکترین نخ استفاده کرده بود و در هفته دوم مجبور شد باز سوچر کنه 

تاخیر افتاد در روند بهبودی جای بخیه اما خدا روشکر با کمک این کرم ترمیم و همینطور اسکار ژل استراتامد که خود دکتر داده بود توامان 

با استفاده شون جای بخیم خیلی خیلی بهتر شده اصلا تاثیر عجیبی داره!اینم یک تجربه برای دوستانی که تازه عمل کردند و نیاز به یک کرم ترمیم خوب و قوی دارند

چخوب که تو هم متن گذاشتی   اونموقع ها که میگفتی سر بینیم سفته من فقط میشنیدم الان کاملااااا ح ...

سفتیو نگو که ادم احساس میکنه بتن ارمه است.اوایلش همه جای من سفت بود بعد پره ها نرم شد و الان فقط نوک سفته .از دکتر پرسیدم و از این موضوع گلایه کردم ،بهم گفت اگه ساختارت محکم نباشه بینی گوشتی بعد یه سال میافته و تغییر شکل میده.دیگه نمیدونم چقدر این حرف درسته یا اصلا توجیه

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷

به نظرم بی حسی و کرختی جای عمل برای همه جراحی ها هست خود من بعد از زایمان تا نزدیک یک سال جای بخیه ها بی حس بود و حستون رو درک میکنم یه جور خاصی بود  سر بینی چون غضروف میزارن تا جریان خون درست و حسابی برقرار بشه مسلما بی حسه و اینو یه خانمی میگفت بیشتر از یک سال طول کشید تا یکم بهتر شد 

قربونت عزیزم 😘 اره از سفتی که هنوزم سفته برا من و کرختی و بی حسی همچنان هست امیدوارم که با گذر زمان ...

اره عزیزم خوبم ...فقط نگران جای بخیه هامم مخصوصا قسمت کلوما .....کرمی رو که دکتر معرفی کرده بود رو نمیتونم تهیه کنم اصلا گیرم نیومده همینجوری از کرمی که قبلا برای داداشم تهیه کرده بودیم دارم استفاده میکنم  اریکه  هس اسمش ...حالا این کرمی رو که معرفی کردی هم میپرسم ببینم گیرم میاد 

بینیم بعضب اوقات کیپه بعضی اوقات هم  باز ....ابریزش بینی هم ندارم خدارو شکر که برام تا حدودی عجیبه چون قبل از عمل من بخاطر الرژی و کلا ژن ابریزش زیاد داشتم 

سلام دوستان من پنج شنبه نوبت عمل دارم ولی الان ترشح پشت حلق دارم به خاطر سرماخوردگی ک ۱۰ روز پی ...

من شنیدم یکی از عوامل کنسلی عمل سرما خوردگیه .....نمیدونم دیگه شما وضعیتتون چطوره ...با دکترتون صحبت کنید ببینید نظرش چیه

اره عزیزم خوبم ...فقط نگران جای بخیه هامم مخصوصا قسمت کلوما .....کرمی رو که دکتر معرفی کرده بود رو ن ...

اسکار استاتیک رو برو از داروخونه روبروی مجتمع نگین تو کوی وحدت بخر من از اونجا گرفتم گرونه اما ارزششو داره مطمین باش پوستت به بدی پوست من نیست در جای زخم ببین من چجور بودم که الان میگم خیلی خوبه😉

کیپ بودن بینیت هم طبیعیه من ابریزش خیلی داشتم چون آلرژی دارم اما خوب یک تلفست میخوردم خوب میشد 

نگران نباش کم کم به روال عادی و طبیعیت برمیگردی

سلام دوستان...من بینیم گوشتیه و قصد دارم عمل کنم.اگه میشه منو راهنمایی کنید.به نظرتون اون ایده الی ک مدنظر منه میشه؟؟یا ریسک بالایی داره؟؟

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...
سلام دوستان...من بینیم گوشتیه و قصد دارم عمل کنم.اگه میشه منو راهنمایی کنید.به نظرتون اون ایده الی ک ...

بستگی داره من کار گوشتی دیدم خیلی خوب شده حتی مشخص نیست گوشتی بوده قبلا 

تو مطب نادریان هم نمونه گوشتی دیدم که خوب بود چون نادریان یکم فانتزی کاره سایز رو کوچیک میکنه ولی مثلا عامری خیلی طبیعی کاره و گوشتی ها خیلی تغییر نمیکنن 

خلاصه باید بگردی دکتری رو پیدا کنی که هم سلیقه ت جور باشه هم بفهمی بینی تو تغییر میده