2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5105352 بازدید | 66717 پست
اوه اوه، چه بد شد، یعنی اول برم چشمامو عمل کنم؟!!!لنز نمیتونم استفاده کنم، پسرا نمیتونن مرتب و تمیز ...

من قوز قرنیه دارم و نمیتونم لیزیک کنم اما از دکترم پرسیدم گفت بهتره اول عمل بینی انجام بشه 

چند ماه لنز (برای من لنز سخت) رو باید تحمل کنی البته من از دکتر عامری پرسیدم گفت بعدش عینک رو با چسب استفاده کن 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔
براتون عکس میفرسم ولی باچندتا دکتر مشورت کردم میگن پیوند غضردف باید بشه چون همرو تراشیده دکتر

عزیزم بینیت فقط تو روفتگی سمت چپ رو ایراد داره سمت راست که خوبه دختر بنظرم هنوزم صبر کن این با یه ترمیم درست میشه 

در مورد پیوند غضروف هم همه واسه دفعه دوم نیاز دارند حتی من با اینکه عمل اول هستم هر دکتری رفتم اینو گفته جالبه که تو پیج رجایی یک نمونه دیدم که مثل من عمل اول بینی استخوانی غضروفی بود به دلیل انحراف زیاد نوشتا بود از غضروف دنده استفاده شده و منم نیاز دارم پس نگران نباش 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسي عشقم

من از چندتا از کسایی ک با دکتر پارسا خاکزاد عمل کردن پرسیدم،گفتن ۱۰-۱۲ تا عمل در روز دارن!!

برام خیلی عجیب بود

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

به منم دکتر گفتن باید از لنز سخت استفاده کنی ولی هنوز نرفتم دنبالش 

شما هم میخواین جراحی بینی انجام بدید ؟ 

لنز سخت تحملش خیلی سخته شبیه شن و ماسه داخل چشم حس میشه بازم بسته به شدت آستیگماتیسم داره ولی مثلا واسه من دیدش نسبت به عینک بهتره چون من با عینکم نمیتونم جایی رو ببینم 

شما هم میخواین جراحی بینی انجام بدید ؟  لنز سخت تحملش خیلی سخته شبیه شن و ماسه داخل چشم حس میش ...

بله.امتحان کردی داخل چشمت؟ من هنوز نرفتم ببینم چی هست و چه کارایی باید بکنم هزینه اشم بالاس فک کنم

بله.امتحان کردی داخل چشمت؟ من هنوز نرفتم ببینم چی هست و چه کارایی باید بکنم هزینه اشم بالاس فک کنم

من لنز سخت رو خیلی وقت پیش امتحان کردم اون موقع نمره چشمم پایین تر بود و تحملش خیلی سخت نبود هزینه ش یادم نیست الان ۳ سالی هست عینک میزنم 

من ۲۰ مهر وقت چشم پزشکی دارم همون موقع میگیریم دیگه ان شالله چاره ای نیست 

الان عینکم خیلییی گرون شده خیلی 

من لنز سخت رو خیلی وقت پیش امتحان کردم اون موقع نمره چشمم پایین تر بود و تحملش خیلی سخت نبود هزینه ش ...

عزیزم میشه لطفا راجع به لنز سخت یکم بیشتر توضیح بدید؟🙏🏻🙏🏻

بجای عینک استفاده میکنید؟

و نگهداری و طرز استفاده اش هم مثل لنز های معمولی هست؟

و کسایی ک آستیگماتیک هست چشماشون استفاده میکنن یا هر نوع عیب انکساری ک باشه میشه؟

ببخشید تعداد سوالام زیاد شد😊🌹🌹

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

لنز سخت رو افرادی که قوز قرنیه دارن استفاده میکنن که یه مقدار انحنای قرنیه رو کم کنه و دو بینی رو کمتر میکنه خیلی نه ولی بهتر از عینکه امممما خوب تحملشم یکم سخته مثلا نمیشه کل روز تحملش کرد ولی طرز استفاده و نگهداریش همون طوره 

لنز سخت رو افرادی که قوز قرنیه دارن استفاده میکنن که یه مقدار انحنای قرنیه رو کم کنه و دو بینی رو کم ...

خیلی ممنونم عزیزم 🌷🌷❤❤

خاطره روز عمل بینی :

خب سلاااااااام چطورید ؟

ساعت شش ونیم صبح پذیرش شدم ...اولین نفر بودم و رفتم تو اتاق داشتم لباسامو عوض میکردم که دیدم بابام داره زنگ میزنه (بخاطر کارش نتونست بیاد )با یه بغضی گفت ببخشید که اونجا نیستم ولی دلم باهاته اینو که گفت منم شرو کردم به گریه تو همین حین داشتم لباسامم میکردم برم یه لباس ابی پررنگ ....یکم طول کشید تا بفهمم لباسه چجوریه   

توهمین حین یه نفر دیگه هم اومد که اون نفر اول بود ..و منم نفر دوم ...خلاصه یکم نشستیم صحبت کردیم ....بعدش فهمیدم که تختم وشماره اتاقمو اشتباه اومدم   

بعد از عوض کردن تخت پیدا کردن تخت درست نگهبان اومد بالا و به همراه ها گفت که برید پایین تا ده حق ندارید بیاید بالا     مامانمم یکم مقاومت کرد ولی در اخر رفت 

اون روز دکنر چهار تا عمل داشت .....خلاصه همه مریضا اومدیم تو یه اتاق شرو ع کردیم به حرف زدن البته بیمار اول رو ساهت ۷و نیم بردن ....

همینجور که داشتیم صحبت میکردیم اسممو صدا زدن یهو قلبم تندتند شروع کرد به زدن  

وقتی کسی هدفی را غیر از آنچه همه دارند دنبال کند می‌گویند :یا خداست   یا شیطان   
خاطره روز عمل بینی : خب سلاااااااام چطورید ؟ ساعت شش ونیم صبح پذیرش شدم ...اولین نفر بودم و رفتم ت ...

😍😍😃😃مبارکههههههه❤❤خوشحالم ک حالت عالیه🌹🌹😃👌👌