2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161189 بازدید | 66733 پست
منم یه مدت دنبال کارای دکتر خالقی بودم ولی پشیمون شدم  جز دکترای تقریبا پرریسک محسوب میشن بع ...

مرسی گلم از راهنماییت 🌹

و اما در عالم رازیست ک جز به بهای خون فاش نگردد 

سلام من هفته دیگه نوبت جراحی دارم

دارم سکته میکنم تورو خدا از خاطرات عملتون بگین بگین ک ترس داشتین یا ن من دارم پشیمونم میشم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من هفته دیگه نوبت جراحی دارم

دارم سکته میکنم تورو خدا از خاطرات عملتون بگین بگین ک ترس داشتین یا ن من دارم پشیمونم میشم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂
سلام من هفته دیگه نوبت جراحی دارم دارم سکته میکنم تورو خدا از خاطرات عملتون بگین بگین ک ترس داشتین ...

عزیزم انشالله به سلامتی

به این فکر کن که تو به خواست خودت یک انتخاب درست انجام دادی و قراره بعد از عمل یک بینی خوشگل و زیبا داشته باشی... 

مطالب منو در مورد نگرانی قبل عمل بخون (حدود سه چهار صفحه عقب تر)

مطبگرديها: ثابتي(ص2597)؛ مجلسي(ص2578)؛ حسناني(ص2597و ۲۶۴۰و ۲۷۱۷و 2720)؛ سامی(ص۲۶۲۵و ۲۶۵۹و 2677و ۲۶۷۵و 2699و ۲۶۸۲)؛ ابیانه(ص۲۶۲۴و ۲۶۲۲و 2696و 2759)؛ نوری(ص۲۶۸۷و ۲۶۴۶)؛ نادریان(ص۲۶۴۷و ۲۷۴۴)؛ برادران(ص۲۷۲۱و ۲۷۳۷و۳۰۲۶و۳۰۴۶و3048و3067 و۳۰۶۹)؛ رجایی(ص۲۷۴۶و ۲۷۴۷و ۲۷۶۲)؛ غلامرضااحمدي (ص2761) لیستخرابکارها ۲۸۹۵) نکاتمطبگردی(۲۷۸۴و 2903 و۳۰۳۹ و۳۰۷۳)- وسایلموردنیازعمل(۲۸۰۶)- شبعمل (2773و ۲۷۸۷)- شرححالبعدعمل: (۲۷۸۰و 2782و ۲۷۸۳و ۲۸۰۵و ۲۸۱۱و ۲۸۱۸و ۲۸۱۹و ۲۸۲۹و ۲۸۳۰و 2839و ۲۸۴۰و 2848و 2858و 2862و 2878و 2889و 2893و 2894و ۲۹۰۰ و2923 و 2924 و 2926 و ۳۰۴۳ و۳۰۵۶)- اولینپست(۲۵۴۸). مهمونی اشتراک تجربه(از ۳۰۱۱ تا...)

عزیزم دکتر تقوی،شهرجردی،امیری پویا رو من شنیدم ترمیمهاشون خیلی خوبه.مخصوصا تقوی و امیری پویا ترمیمها ...

من مطب دکتر تقوی رفتم بینی قشنگ اونجا ندیدم دوتا ترمیمی هم بودن اونجا که یکی گچ داشت یکی چسب اون که چسب داشت عکس قبلشو دیدممشکل چندانی نداشت ظاهرا برعکس من که برآمدی مثه جوش دارم اون فرورفتگی داشت و بقیه چیزا کاملا اوکی بود و ۲۲ میلیون داده بود که قیمتش به من نمیخورد من بینیم کاملا اوکیه و غضروفم نمیخاد انحرافمم کمه نمیخام اینقدر هزینه کنم 

عزیزم توی تاپیک‌های دیگه تعداد کاربران فیک که تبلیغ دکترها رو می‌کنند خیلی زیاده...!!!!!  ولی ...

خداروشکر اون تاپیک ترمیم بینی رو خوندم و دیگه دستم اومده تبلیغات به چه صورتیه 😅

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی🙏

منم یه مدت دنبال کارای دکتر خالقی بودم ولی پشیمون شدم  جز دکترای تقریبا پرریسک محسوب میشن بع ...

آتنا جان شمام عالی توضیح میدی ولی امضا نداری راحت پیدا شه اگه برات موردی نداره مطب گردیاتو تویه امضات بنویس🌷

آتنا جان شمام عالی توضیح میدی ولی امضا نداری راحت پیدا شه اگه برات موردی نداره مطب گردیاتو تویه امضا ...

حتما عزیزم

مطب گردی => دکتر نادریان و دکتر نوری (صفحه 2773) ، دكتر احمدي ( صفحه ٢٩٤٨ ، 2961) ، دكتر سجاديان و دكتر پريسا اميديان (صفحه ٢٩٥٢)  ، دکتر عامری ( صفحه 2961 )  ، دکتر جهانیان (2967)، دكتر نجات پور (٣٠٩٠) ، دكتر كاميابي (صفحه ٣٠٩٦)  ، جراحی دکتر کامیابی (5شهریور 99)
باورت می شه من همه ی تاپیکا رو کامل خوندم تازه یکی دوتا سایت دیگه هم پیدا کردم که توی تاپیکا آدرسش ب ...

منم همین کار رو میکنم شما عملت با دکتر ابیانه بود درسته و راضی بودی؟ترمیم بودی یا عمل اول؟و اینکه هزینه چقدر شد

اگه ترمیمی بودی نوع بینی و مشکلات رو بگو بی زحمت عزیزم

دکتر امیری زاد هم میگن برای ترمیم خوبه 

ظاهرا قیمت بالایی داره

من مطب حمید رضا ابراهیمی هم رفتم همه کارا تقریبا خوب بود البته ۵ نفر بودن که چسب نداشتن بقیه چسب داشتن و مطب خیلی شلوغ بود هنوز نمیدونم این خوبه یا نه ولی خب مطب کوچیک و معمولی بود خیلی شیک و اینا نبود ولی ترمیمی ندیدم اونجا رفتم ویزیت شدم گفت بینیت مشکل خاصی نداره از داخل حتی انحرافیم نداری حالا باز باید باز شه و قیمتشون معقول بود اینستاگرامم دیدم خوب بود ظاهرا منتهی خیلی میترسم تبلیغات الکی باشه کسی اسم این دکتر رو شنیده؟یا ترمیم انجام داده؟

دوستان عزیزم من ۵۰ روزه عمل کردم و خیلی خیلی پشیمونم بینیم اصلا بد نبود و به صورتم میومد حتی دکتر هم بهم گفت ولی من گوش نکردم و عمل کردم ولی دکتر بهم گفت بینیت زیاد کار نداره منم گفتم زیاد کوچیک نکن و طبیعی میخوام باشه.ولی کلا نیمه فانتز یه با ی قوس زیاد .چون بینیمو کوتاه کرده بین لبمو و بینیم فاصله افتاده کلا خیلی مصنوعی شدم همه بهم اینو میگن شنیدین میگن بعده عمل بعضیا نمکشون ازبین میره منم اینجورم وقتی میخندم عضلات ثورتم باز نمیشه حالا باز اینا به کنار بیشترین ایرادش که تو ذوق میزنه و حسابی تابلوئه فرورفتگی سمت چپ که ی کوجولو انحراف داشت.ممیخواستم بدونم کسی مثل من بوده بعدش چیکار کرده؟ وااین سمت که فرورفتس دیگه نرم شده و تقریبا مثل قبل عمل شده ولی اون طرفم سفته و بی حسه.درضمن اینم بگم که دکترم گفته دیگه نیا مطبم و بینی خودت از قبل اینجوری بوده .میشه راهنماییم کنین دارم به ترمیم بعد از یکسال فکرمیکنم اگرم دکترخوب پیدا کنم ۶ ماه.کارم شده گریه دست ودلم به هیچی نمیره.چسبو که برمیدارم حالم بدتر میشه جوری که بدون چسب نمیونم بیرون برم بینیمم ورم خاصی نداره.

منم همین کار رو میکنم شما عملت با دکتر ابیانه بود درسته و راضی بودی؟ترمیم بودی یا عمل اول؟و اینکه هز ...

بله پزشک من ابیانه بود،بله خیلی راضیم😊😊😊،عمل اولم بود،ترمیم نبودم.هزینه ی سه سال پیش ۶تومن  و حدود ۳۰۰ تومن عکس و آزمایش و لباس کلینیک واینا شد ولی الان فکر کنم شده ۱۰

دوستان عزیزم من ۵۰ روزه عمل کردم و خیلی خیلی پشیمونم بینیم اصلا بد نبود و به صورتم میومد حتی دکتر هم ...

خیلی ناراحت شدم عزیزم میشه بگی کجا عمل کردی و آیا مدل های دکتر رو قبل عمل دیده بودی طبیعی بودن ؟ یا فانتزی ؟ چرا دکترتون گفته مطب نیا شما بینیتون هر طوری بوده قبل عمل باید ایرادها با عمل رفع میشده نه اینکه بمونه و دکتر بگه از اول اینطوری بوده مثلا من خودم میدونم بینیم سراسر ایراده ولی بعد عمل دکتر بگه این ایرادها از اول بوده قابل توجیح نیست عمل میکنیم که نواقص رو برطرف کنیم 

دخترم به معجزه ایمان دارم 😔