2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163115 بازدید | 66740 پست
ترمه جان
دوست خوبم از شما بعیده گلم ، باور کن همش ورم هست و بینیت خیلی خوب خواهد شد . وقتی دکتر گچ رو از روی بینی شما برداشت ، مدلش رو دوست داشتی ؟ آخه من شنیدم بعضی ها به مرور که ورمشون میره ، فرم بینیشون اونی میشه که بعد از برداشتن گچ میبینن . والا برای من که اون موقع بالاش خیلی ظریف تر شده بود نسبت به پایینش و خودم سریع برای خودم توجیه کردم احتمالا از بالا زیاد فشار بوده و پایین بینیم ورم زیادی داره . چون بالا و پایین بینی بهم نمیومد . و یه چیز دیگه اینکه الان بینی من از صبح که بیدار نمشم تا شب همش یک حالت داره . آخه مگه نمیگن صبحا ورمش بیشتره . من کاملا گیج شدم یعنی برای همیشه بینیم این سایزی خواهد بود عایاااااا ؟؟ خیلی دوست دارم زودتر بدونم فرم بینیم چطوری خواهد شد .‌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهارجان ممنون ازراهنماییت .دوستان شما از دکترابیانه اطلاعاتی دارین . من یکباررفتم مطبشون که دو نفربودن بینیشون تو گچ بود و یک نفر هم سه ماه پیش عمل کرده بود که بینی قبلیش شکستگی داشت و خیلی بزرگ و گوشتی بود که وقتی عکسای بعد ازعمل و قبل عمل رو مقایسه کردم زیاد تفاوتی دراندازه بینی نکرده بود فقط افتادگی و عیباش برطرف شده بود ولی ازبابت اندازه تغییری نکرده بود.
ترمه جان گریه برای چی ؟پس اگه جای من بودی چه کار میگردی یه برامدگی روی سمت راست بینیم ایجاد شده که مرتب دارم فشارش میدم ولی من سعی میکنم بهش فکر نکنم شما هم بهش فکر نکن و صبر کن من شک ندارم که بینیت خوب میشه و همین طور بینی من و ترانه و ساقی وبقیه بیایید به خودمون انرژی بدیم .به چیزهای دیگه فکر کن
من گریه نمیکنم راستش در طول روز زیاد بهش فکر نمیکنم،واسه چسب زدن هم زیاد مشکلی ندارم دیشب به دکتر پیام دادم گفتن ورمه و باید صبر داشته باشم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
هممون دنبال زیبایی بیشتر دنبال عمل بینی بودیم و هستیم ادمها با هم فرق دارند یه سری می گن راضیند یه سری رک ناراضند و دوست دارن همش خواب باشه من می ترسونم کسایی که عمل نکردن و تا چند سال دیگه دعا به جونم بکنند همه دکترا کار خوب و بد دارند به امید کار خوب دکتر میریم زیر عمل و دکتر اون طور که باید عمل نکنه. خدا اون روزو نیاره اما دکتر هم آدمه ... عمل نکنید دوستای خوبم کارم به روانپزشک رسیده واسه فکر و خیالی که دماغمو گند زدم اشک بابامو دیدم خدا براتون نیاره دوستون دارم که بهتون می گم کسی سوال داره پیام بدید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
درود بر همه لطفا و خواهشا این پست رو بخونید: دوستان خوبم همونجوری که دوستان دیگه دارن هشدار میدن و همونطوری که خیلی وقت پیش ها و پیش تر ها در صفحه اول تاپیک گفتم عمل بینی یک عمل پر ریسک هستش یه جورایی میشه گفت قماره پس آماده هر نتیجه ای باشید اگه دکتر مناسب و درستی انتخاب کنید فقط احتمال این ریسک رو کاهش میدین خیلی ها هستند که راضین و خیلی ها هستن که ناراضین اگر میخواین دکتر انتخاب کنید حواستون باشه: 1. همه ی دکترا کار خراب دارن ( بماند که تعریف کار خراب دقیقا چیه بعضی ها فقط سلیقه ای میگن ولی بعضی ها هم هستن مشکلات تنفسی و غیره پیدا میکنن) 2. لزوما دکتر گرون تر بهتر نیست 3. هر دکتری دستش به یک نوع بینی معمولا میره یعنی بعضیا هستن فقط نمونه کارای استخوانیشون باب سلیقه شماست و بعضی ها هم گوشتی و غیره 4. بینی های گوشتی و غضروفی ریسکشون بیشتره 5. سعی کنید دکترای زیادی برید ویزیت شید. عکس کارای دکترا رو حتما ببینید حواستون به آرایش و نوری که به بینی طرف تابیده شده باشه بعضیاش حقس ( دیدم که میگم ... ) 6. روزایی که مریضای دکتر واسه چکاپ میان رو بپرسید معمولا یه این دوستان یه همراه دارن که چند سال از عملش میگذره و میتونن گزینه ی مناسبی باشن برای سوال کردن و تحقیق 7. لیست تهیه کنید بر اساس سلیقتون و هزینه تون و نهایتا تصیمیم گیری کنید موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
پریسا: من متاسفانه مدت ها تاپیک نبودم اطلاعاتم به روز نیست ترانه: جای نگرانی نیست، کمی صبور باشید و زمان بدین برای تصمیم گیری زوده ترمه: کاهش ورم، فرم دهی بینی ( کلا چسب مهمه ازش فراری نباشید یه کم پوست بینیتون رو ممکنه خراب کنه اما ارزششو داره)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
اگه حرف من و امثال من که از هممون از عمل ناراضی هستیم تاثیر نداره برای عمل عجله نکنید عجله کار شیطونه نگید تا فلان تاریخ وقت دارم و همه چی هول هولی بشه نمونه های بیشتر از 6 ماه از دکتر ببینید نه 1 2 ماهه تو رو خدا چشاتونو وا کنید مثه من کور و کر نباشید پدر مادرای ما خیلی گناه دارن هر کاری کنید بد بشه راه برگشت هست، مو رنگ کنیم، موهامونو کوتا کنیم، آرایش کنیم، لباس بد بدوزیم... هر چی که فک کنید راه داره دماغ بره رفته که رفته من حاضرم تمام داراییمو بدم، کاش انگشتای پام قطع می شد تا زمان به عقب برمیگش یک نفر از خطرای موجه عمل بهم می گف نه اینکه همه بگن راضی ایم و هولم بدن برای عمل.... هر اتفاقی از طرف خدا برام میفتاد ک می گفتم خواست خدا بود اما این نه بی عقلی خودم بود هیچی بدتر از این نیس که آدم خودشو دوس نداشته باشه و نبخشه اصلا راه درمانیم براش نیس فقط خدا کمک کنه برام دعا کنید چشاتونم وا کنید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(