2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163115 بازدید | 66740 پست
سلام اقا مانی اخه بلاجی تو مطب هیچ کاری نمیکنه واسه کوچکترین کار بیهوشی میده .میترسم از بیهوشی.سوراخای بینیم خیلی پهنه و بینیم حالت تو رفته گرفته بهش میگم دکتر چرا سواراحای بینیم جمع نکردی میگه اخه به بالای بینیت نمیاد!!!میگم دکتر اخه بالای بینی من که پهن نبود یه قوز خیلی کوچیک داشت که اونم به علت جوش نخوردن استخونا دوباره درو مده مگه من یه قوس ملایم نمیخواستم چرا یه کم بیشتر نتراشیدین کوچیک نکردین؟سکوت میکنه.
آیا من حتما باید دوبار بیهوش میشدم خوب از اول اون بالای بینیم یه کم میتراشیدی فقط شکستی حاصل کار که دوباره قوز شده عین بینیه مردا یغور سواراحای بینیم تابلو معلومه عوض اینه که یه کوچولو جمع کنه تابلو نباشه نگاه میکردم حتی دکترای سه تومنی یه میل کلوملا میذارن سوراخارم ظریف اون کنار جمع می کنن اما این واسه من 4 میل کلوملا گذاشته در حالی به خدا قبل عمل من کلوملام اصلا تو چشم نبود خیلی عادی بودوسوراخا با پوست زیرشون تابلو دست نخورده مونده.جدیدا هم قسمت وسط بینیم رفته تو یعنی بینیم عین ساعت شنی شده بالا قوز دار پهن وسط تو رفته پایین پهن .من که حلالش نمیکنم .اون وقت فایملمون که یه بینی داغون داشت هرجا میرفتیم میگفتن خیلی از من واجب تره که عمل کنه یه قوز گنده داشت.دکتر واسش چنان قوسی نازی داده سوراخ بینیاشو عین عروسک درو ورده.واسه منو به امون خدا رها کرده هفت تومنم پول گرفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ترمه جان نه من نفر اخر بودم چون 3.5 رفتم توی اتاق عمل باچسبم هم مشکل ندارم دکتر بهم گفتند خیلی محکم نزن .ولی میگند اگه اشتباه بزنیم بینی کج میشه نمی دونم چقدرصحت داره.شما بینیت طبیعی عمل شده؟فرم بینی من کاملا طبیعی هست از اینش خیلی خوشم اومده با اینکه ورم داره و به قول دکتر که ورم یکسال مهمونه ولی خیلی بهتر از قبله یعنی اصلا قابل مقایسه نیست.
بهار جان
راستش من که راضی بودم ، انشاالله تا آخرش هم راضی بمونم . بینیم هم طبیعی شده . امروز ۱۱ روز هست که عمل کردم . ورم و کبودی داشتم که خوب شدم . دکتر گفت بینی من گوشتی هست . البته بیشتر پایینش گوشتی بود . از روز اول هم گفت که خیلی بینی منو خیلی کوچیک نمیشه کرد . منم پذیرفتم . چون دوست داشتم فرم بینیم تغییر کنه .
ساقی عزیز انشاالله که بهترین باشه برات. منم بینیم یه جورایی مثل شماس فقط سرش گوشتیه بالاشم قوز داره مشکل انحراف این چیزام ندارم. ولی انتخاب بین دکترا خیلی سخت شده آدم میمونه چیکار کنه
فرشته نجاتم عشقم بود
شادی جان والا تشخیص نمیدم طبیعیه یا نه.....الان اصلن فرمشم دوست ندارم... ساقی و ترانه من میزنند این همه دلداریشون دادم ، خودم دیشب کلی گریه کردم.... خیلی بینیم بزرگه و به یه سمت کجه... با توجه به اینکه از پایین کج نیست میدونم برا ورمه ولی باید یه بار دیگه برم پیش دکتر خیالم راحت شه ... من صورتم درشته بنابراین بینی کوچیک نمیخواسنم...خواستم یکم جمع شه فقط و فرمش بهتر شه..
.....be brave , even if you are not,pretend to be
من تا الان خواننده خاموش بودم تازمانی که تصمیمم برای عمل قطعی شده .واقعا دیگه توفضای مجازی گم شدم هردکتری رو که انتخاب میکنم میرم تو یه پیجی میبینی درموردش خیلی بدگفتن واقعا دیگه گیج و سردرگم شدم .
اینجا یکی ازدوستان به تازگی با دکتر ابیانه عمل کرده .دوست عزیز میتونید عکس قبل و بعد ازعملتون رو بذارید ؟؟؟ واقعا راهنمایی بزرگی هستش . چون من توی یه پیجی با خانمی آشنا شدم که با دکتر ابیانه عمل کردن عکسشون روفرستادن کاملا بینیشون کج بود و مشکل تنفسی هم داشتن و یکسال از عملشون میگذشت ولی دیگه واقعا نمیدونم کی راست میگه و کی دروغ و میگم فقط نقل قول که دکتر اشتباهشون روهم قبول نکردن .واقعا من تصمیم عملم با ایشون قطعی بود واقعا هنگ کردم
من هم پیش ابیانه رفتم هم سجادیان، ابیانه خیلی رکو راست بهم گفت من بینیتو نمیتونم عمل کنم شاید بقیه همکارام بتونن، که رفتم پیش سجادیان بعد گفت بینیه خوبی میشه ولی ابیانه میکگفت ارزش این همه هزینه و زحمتو نداره
فرشته نجاتم عشقم بود