2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161220 بازدید | 66733 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دکتری که من باهاش عمل کردم دماغم رو خیلی طبیعی در اورده ولی خب خودم صد در صد راضی نیستم الان دوماهه عمل کردم از نظر تنفس مشکلی نداشتم فعالیت هم رو دارم بعد یه ماه کوه رفتم این هفته هم یه برنامه سنگین کوه رفتم با کوله سنگین دکتره میگفت مشکلی نیس خلاصه محدودیتی برام نداشت
 before i die i want to be happy and make others happy
سلام به همگی من دیروز وقت مشاوره داشتم پیش دکتر محبی. 5 تا بینی عملی از ایشون دیدم. 2 تا گوشتی و 3 تا استخونی در مورد گوشتی‌ها: یکی 2 ماه از عملش می‌گذشت و بینیش طبیعی بود ولی همچنان ورم داشت ولی فرم بینیش مناسب صورت اون فرد بود. عکس قبل از عملشم دیدم بینی گوشتی بزرگی بود. دومین بینی گوشتی که دیدم تازه 8 روز از عملش می‌گذشت و با این حال به نظرم خوب بود فرمش ولی بازم خب ورم داشت. در مورد استخونیا هم که من پسندیدم. گفتند که بینی من هم گوشتی غضروفیه ولی از نوع خوبش که 70 درصد بهتر میشه. امروزم مطب دکتر یحیوی وقت دارم. نظرتون راجب 70 درصد چیه؟
افسانه قیمت عمل دکتر محبی 6.5 بود. منم شنیدم سجادیان خوبه. منم میخام وقت بگیرم. هر چی زنگ زدم ولی جواب نداد کسی. نانا لا بینیت گوشتی بود یا استخونی؟ برای منم عکس رو میفرستی؟ (عکس قبل و بعد) ممنون
ببین آذ از شنبه تا چهارشنبه 2 تا 5 زنگ بزن من دیروز ساعت 4 اینا بود زنگ زدم واسه یکشنبه وقت گرفتم گفت هزینشم 6 تا 7 تومنه منشیه گفت از 4 تا 6 اونایی که عمل کردن میان خواستی اون ساعت اونجا باش ببین عملارو من خودم 6 به بعد میرسم یکشنبه