2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5159802 بازدید | 66730 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درود به همه فرنازی از 1 هفته بعد عمل میشه منتها باید خیلی آروم انجام بشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام وای چهارسال پیش که نینیسایتو میخوندم واسه جراحی بینی یه درصدممم فک نمیکردم واسه ترمیم باز راهم بیفته اینجا..چقدررر هیجان داشتم واسه عمل خوهش میکنم هلپ می... ترمیم میخوام بینیم یه قوزم روش درومد بعد عملم هرکار میکنم تو چشههههه اصا دوسش ندارم .. به خدا وقت مطب گردیو دوباره دوهزار صفحه خوندن سایتو ندارم ..... توروخداااااا بگید ترمیم کی کارش تمیز تره قیمتم خیلی بالا نمیخوام زوووورررررم میاد خداییش واسه یه بینی چقد باید خرج کرد مگه علامه-محبوبی راد-کامیابی-حقیقی از اینا خوب شنیدم واسه ترمیم اما هرکیو معرفی کنید سرچ میکنم.... راهنماییم کنید پلیززززززز
چای داغی که دلم بود به دستت دادم...
آنقدر سرد شدم از دهنت افتادم
ملیسا خوبی؟ مشکل چیه دقیقا؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
اﺧﻼﻕ ﻣﻨﺎﻓﻲ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﻣﺰﺧﺮﻑ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﻣﻂﺐ ﮔﺮﺩﻱ اﻣﺮﻭﺯ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺗﻮ ﭼﻪ ﻣﻦ ﺗﺎﺣﺎﻻ ﭘﻴﺶ ﻛﻴﺎ ﺭﻓﺘﻢ و اﻭﻧﺎ ﺑﻪ ﻣﻦ ﭼﻲ ﮔﻔﺘﻦ ﺳﺎﻋﺖ 6 ﺑﻪ ﺑﻌﺪ ﻣﻴﺎﺩ ﻣﻂﺐ ﻛﻪ ﻣﻂﺐ ﺧﺎﻟﻲ ﻧﺒﺎﺷﻪ اﮔﻪ 4 ﻣﻲ اﻭﻣﺪ ﻳﻌﻨﻲ ﺳﺮ ﻭﻗﺖ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﺎﻭﺭ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ 6 ﻳﻪ ﻣﺮﻳﺾ ﻫﻢ ﻧﻤﻲ ﻣﻮﻧﺪ و ﻣﻦ اﺯ ﺗﻤﺎﺱ ﻳﻜﻲ ﺑﺎ ﻣﻂﺐ اﻳﻨﻮ ﻓﻬﻤﻴﺪﻡ ﻛﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺖ ﺑﺮاﻱ 21 ﺳﺎﻋﺖ 4 اﻥ ﺷﺎاﻟﻠﻪ اﮔﻪ ﺩﻛﺘﺮ ﺯﻭﺩ ﺑﻴﺎﺩ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﻃﺒﻖ ﻣﻌﻤﻮﻝ ﺗﻮ ﻣﻂﺐ ﺟﺮاﺡ ﭘﻼﺳﺘﻴﻚ اﻛﺜﺮا ﺑﺮاﻱ ﭼﺎﻗﻲ و ﻟﻴﻔﺘﻴﮓ و ﺟﺮاﺣﻲ ﺗﺮﻣﻴﻤﻲ اﻭﻣﺪﻩ ﺑﻮﺩﻥ .... ﺑﺪﺗﺮﻳﻦ ﺩﻛﺘﺮ ﺗﻮ اﻳﻦ 11 ﺗﺎ ﺩﻛﺘﺮ ﺧﺪا ﺭﻭﺷﻜﺮ ﻛﻪ اﻳﻨﻢ ﺯﻳﺎﺭﺕ ﻛﺮﺩﻳﻢ
اصلا حس میکنم درست مواظب بینیم نیستم خوب نمیتوونم سرمو اصلا پایین نیارم..گاهی مجبورم پسرمو بعل کنم...فین هم میکنم الانم سرما خوردم تنها چیزی که دعایت میکنم خوابیدنمه...اصلا اعصابم خوردهههههه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت