در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام میخواستم بگم کسی راجع به دکتر محمد حسین حسامی رستمی چیزی شنیده کارش چطوره شماها توی لیستاتون چه دکترایی رو بهش رسیدین اسماشون رو بگین سبک کاری هم که دست دارم مابین طبیعی و نیمه فانتزی باشه
زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...
نرگس چند وقته از عملت گذشته و بخیه هات جذب نشده؟؟ من از دکتر پرسیدم گفت ما 6 ماه زمان میدیم بهش واسه جذبش اگه جذب نشد می کشیم. من سر بینیم از داخل 2 تا بخیه هست که اذیتم می کنه. نخش هم آویزونه. حالا امروز می خوام برم چسبم رو عوض کنم به دکتر می خوام بگم اینا رو یه کاریش کنه و اگه می شه خودش بکشه.
دریا جون بین طبیعی و نیمه فانتزی اصلا وجود نداره طبیعی رفع عیب با ظاهر طبیعی هست نیمه فانتزی رفع عیب با یکم قوس ملایم تر دکتر هایی که بچه ها اینجا عمل کردن محبی ، سازگار،ابیانه ،سجادیان،صادقی،بهرام مقدم فرد میلانی یحیوی که اکثرا طبیعیو عمل می کنند