2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5162936 بازدید | 66736 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از بهترین دکترهایی ک تو این نینی سایت ندیدم ازش بد بگم دکتر کامیابیه من دو سه تا دیگه رو هم گفتم ک هر کسی اومد ینظر بد داد اما من خودم کارای عارفو خیلی دوست دارم و کارهای سامی.....عارفو کم شنیده بودم خراب کنه اما اگر کسی طبیعی میخاد دکتر منافی عااالیه اونا ک گفتم برا نیم فانتزی خوبن
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
اون اسپری دی بی سالینه مثل همون سرم میمونه ولی مثل اینکه یه موادی توش داره که اثرش بیشتر برای ماها که بیرون میرم این اسپری خیلی راحته میشه همه جا استفاده کرد تو یک ماه اول از همون سرم معمولی استفاده کنین بهتره چون بینی تا یک ماه خییلی خشکه
سوگند جان مبارک باشه تامپون اصلا درد نداره شاید یه حسی متل قلقلک من که اصلا نفهمیدم تازه بعدش یه حس خوبی هم داری که میتونی راحت تر نفس بکشی
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
دوستانی که عمل کردن منم 20 روز دیگه وقت عمل دارم 2 تا سواااااااال اشکالی نداره قرص آهن و ویتامین سی بخورم ؟؟ من شلی دریچه میترال دارم که دکتر گفت مشکل ایجاد نمیکنه ولی یه مشاوره قلب هم نوشت.کسی مثال من بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه کم کاری تیرویید داشتهدباشیم واسه بیهوشی مشکل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ نگران شدم
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام دوستای خوبم لطف میکنید بنابه تجربه و البته کامنت های سایت و نظر دوستان جواب منو بدین ؟ من بینیم انحراف داخلی و خارجی داره که کم هم نیست ولی بینیم کوچیکه و قوز نداره بنظرتون شاهین صحرایی میتونه یه بینی طبیعی بهم تحویل بده؟ راضی بودین ازش یا راضی بودن ازش بچه های سایت؟ دلم با نادریان هستش ولی پولشو ندارم نادریان 12 میگیره و صحرایی 6
تو رفتی از پیشم ..دنیامو غم برداشت! برداشت ما از عشق ... با هم تفاوت داشت !