2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163043 بازدید | 66740 پست
سلام این دکتر یحیوی که میگین برای بینی گوشتی خوبه همون دکتر یحیوی هست گه الین باهاش عمل کرده ؟میشه اسم دکتر هم بگین ؟ وچه دکترایی به من پیشنهاد میکنین واسه بینی که به قول دکتر سامی نه میشه گفت گوشتی و نه میشه گفت استخونیه؟بالای بینیم استخونیه، سرش گرد غضروفی که این گردالی بودن نوک بینیم خ رو اعصابمه و میخوام دکتری باشه که نوک بینی رو خووب جمع کنه یه جور نازی بشه ،نه فقط تیز،ممنون میشم اونا که میدونن راهنماییم کنن
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان شیروانی دیکه عمل نمیکنه من رفتم مطبش همه میکن نادریان قیمتش هفت تومنه ولی به من ١٢ داد چنتا کارم بهم نشون داد خوب بودن خوب که نه خیلی خوب ، ولی عملی بودن بینی واضح بود
دکتر سامی
این نادریان نمیدونم با بقیه ام اینطوریه یا نه :)))))) دماغ منو خیلی مسخره کرد :)) خیلی شوخ طبع بود ولی در کل احساس کردم با زبون بی زبونی ردم کرد مشخصه ازون دکتراس که ریسک نمیکنه
دکتر سامی
منافی رو قبلا عکساشو تو سایت دیدم شدید با سلیقم جور نیست متاسفانه حالا شاید من بد پسندم یا سلیقه خوبی ندارم ، اما بعضی عکساش بنظرم ضایع س . مجلسیو فک کنم قبلا دیدم فک کنم ازونم خوشم نیومد ولی بازم میرم نیگا میکنم اگه شد مطبشم میرم چشم
دکتر سامی
آقای فربد خواهر نامزد من دوبار عمل کرده هر دوبار با نادریان الان خوبه خدایی ، مشکل عمل اولشم نپرسیدم چی بوده که مجبور به ترمیمم شده چون خیلی حوصلمو نداره (خواهرشوهرطوری ) اما بعید میدونم که بینیش پرکار بوده باشه ، اینو که تازه دیدم ولی واسه خودمم که تحقیق میکردم زیاد میشنیدم که کاراش بگیر نگیر داره! دکتر سامی هم بیشتر به درد بینیای کم کار میخوره ، ترجیحا استخونی
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی