2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5163071 بازدید | 66740 پست
بینی من با اینکه پره ها برش خورده بود از روز اولشم کاملا یکی بود سوراخای بینیم و هیچ تابه تایی وجود نداشت واقعا ... بینیم گوشتی استخوانی بود یعنی پایینای بینیم گوشتی بود و قوز داشت روش و پایینای بینیمو فوق العاده تمیز و طبیعی جمع و جور کرده .. خوکی نشده جای بخیه به هیچ وجه مشخص نیست و همه کااملا از بین رفته و طبق خواسته ی خودم نیمه فانتزی شده ...دکتر دقیقا زبق خواسته ی مراجعه کننده عمل میکنه حتی یکذره هم اینور اونور نمیکنه ... نمیدونم عکس ملینا تهرانی رو دیدین یا نه اما من عکس ایشونو نشونش دادم گفتم اینجوری میخوام خود دکتر نگاه کرد به عکس گفت فقط قوسشو برای تو کمتر میکنم چون قوس کمتر بهت میاد و واقعانمم همین بود و خیییلی بینیمو دوست دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من با یحیوی عمل کردم خیلی خوب بود و اینکه میگن نوک بینی رو بزرگ میکنه درمورد من صدق نمیکنه من از فرم و اندازه و تنفس بینیم خیلی راضیم واینکه میگن دکتربعدازعمل ساپورت نمیکنه اصلا این طورنیست خیلی هم خوب و خوش اخلاق بود و اینکه جدیدا زده توکارطبیعی و فانتزی دیگه نمیبینید توکاراش و قوسشم کمترشده به نسبت دویا سه سال پیشش
اقا من قرار بود ابان بینیمو عمل کنم برنامه دانشگاه تو حذف و اضافه عوض شد و تربیت ارائه شد داغون شدم یعنی . بعد یه سوال من میخاستم پیش یحیوی عمل کنم ولی احتمالا کنسل کنم تا تابستون میخاستم ببینم چ دکترایی بینی استخوانی خوب عمل میکنه?مرسییی
من نمیفهمم آقا سعید شما چرا انقد از دکترت طرفداری می کنی اولا سلیقه زن با مرد متفاوته شاید شما تمیز کاری بینی واست مهم نباشه ولی واسه خیلیااااا هست سوراخ بینی خیلی مهمه واسه همه شما از بینیت راضی هستی خدارو شکر من چند بار دارم میبینم هر کی یه ایرادی از دکترت میگیره هی میگی خوبه که کجاش بده انتخاب دکتر خیلی به اعتماد اولیه برمیگرده ولی چون شما راضی هستی حتما که نباید هیچ کی نظر نده که با دکترش مشکل داشته
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی