2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام رها جان منو یادت می یاد ؟تقریبا همزمان باهم عمل کردیم.بینیت هم خیلی خوب شده یه مدت نگران بودی ن ...

سلااااام عزیزم.آره یادمه😄

یادش بخیر چقدر استرس داشتم.

خودت خوبی؟بینیت خوبه؟😉

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره رها جون یادته😁😁😁 مماخم هم خوبه سلام می رسونه😄😄😄😄😄

خب خداروشکر.😙

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

سلام دوستان 

من برای بار دوم درباره دکتر گلجانیان تبریزی سوال میکنم

اگر کسی اطلاعی از کار ایشون داره اخیرا بگید ممنون میشم

یک مورد هم دیدم درباره جای بخیه بحث شده بود من به اقای دکتری برخوردم که با تکنیک جدیدی از داخل برداشت انجام می‌دهند و اصلا برشی انجام نمی شود که بعدش لازم به بخیه باشه پیجشون و میذارم dr.rajabpur 

خودتون هم ببینید نمونه اینطور عمل هاشونو (صرفا خواستم اطلاع بدم نه که تبلیغ باشه)

نونوش جان اينكه گفتي براي خواهرت دكتر پره ها رو جمع كرده يعني از كنار پره ها بيني رو باز كرده   ...

بینی منوو خواهرم رو از بغل باز کرده ولی هیچ ردی از بخیه نمونده (نه فقط من بقیه بیماران هم رد بخیه ندارن).

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)
شما با کی جراحی داشتین؟؟

توی پستهای قبلی گفتم. منو خواهرم با تفاوت یک سال با سامی عمل کردیم ولی بینی من نیاز به ترمیم داره. البته بینی خراب نشده فقط ورم یک طرف نخوابیده. 

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

دکتر غلامرضا احمدی پاسداران دوست پدر من هستن، و ایشون خیلی با تجربه و حاذقن

اما سنشون الان بالا رفته و وقتی برای مشاوره میرید میبینید که دستاشون کمی میلرزن حتی

من پدرم چون اونجا زیاد میرن من هم گاهی باهاشون میرم بینی هایی رو میبینم که قرینگی ندارن متاسفانه و دو مورد هم بخیه بد دیدم ازشون

مثلا ده سال پیش دکتر احمدی گزینه خوبی بودن، اما الان بنظر من ریسک عمل با ایشون بالاست

در عین اینکه ایشون پزشک گوش و حلق و بینی بسیار خوب و کاربلدی هستن