2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست

من دیروز عمل کردم با دکتر حسنانی کیلینیک مریم 

پره های بینیمو دست نزده فقط از وسط باز کرده خودم تعجب کردم امیدوارم جمع جور شده باشه اسپلینت رو بر میدارم 

نسبت به هم اتاقیام تورم کبودی خونریزیم خیلی خیلی کم بود امروز میرم تامپونا رو در میارم 

فقط دور چشم راستم کبود شده هی اشک میاد

دیشب که اصن نخوابیدم خیلی سخته از دهن نفس کشیدن 

هی حس عطسه دارم خخ

خلاصه در کل همه چی خوب بود فقط اومدم یه گزارش بدم برم 

فعلا بای

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من میخوام بینیمو پیش دکتر ارش حقیقی عمل کنم بعد هفت ماه گفتن که یکم تیر عملته ولی دیروز گفتن همه عملها با سه چهار روز تاخیر انجام میشه...اونایی که پیشش عمل کردین خودشون اطلاع میدن یا خودتون پیگیری میکنین؟؟؟

سلام دوستان. من خیلی وقته نی نی سایتو دنبال میکنم او بلاخره عضو شدم    دنبال یه دکتر خیلی خیلی طبیعی کار هستم. جوری که مشخص نباشه عمل شدم.  بین دکتر بنیادی و بصام موندم... تنها دکتری که برای مشاوره رفتم بنیادی بود. اما نه از بینی ای که طراحی کرد خوشم اومد نه از نمونه کاراش که تو مطب بودن. (البته خیلیا چسب داشتن و با چسب اوکی بودن) ... حالا میشه منو راهنمایی کنید؟ راستی دکتر عبدالمطلبی هم بهم معرفی کردن اما فقط عکسای اینستاشو دیدم که بیشتر شبیه نیمه فانتزیه تا طبیعی .    لطفا کمکم کنید خوشگلاااااااا ❤

سلام دوستان. من خیلی وقته نی نی سایتو دنبال میکنم او بلاخره عضو شدم     دنبال یه دکتر خیل ...

یک سر دکتر جهاندیده برید کاراش طبیعی است مگر کسی خوش اصرار کنه فانتزی  رک و پوست کنده ایراد بینیتو میگه  و درصد تغییرو هم میگه مثلا به من گفت بینیت بعد عمل نمره  15 یا 16 میگیره

یک سر دکتر جهاندیده برید کاراش طبیعی است مگر کسی خوش اصرار کنه فانتزی  رک و پوست کنده ایراد بین ...

خیلی ممنون 😍 شما پیش ایشون عمل کردید؟ راستش یپبه سایتشون سر زدم ولی خب اکثرا مشخصه که عملیه. واسم مهمه که خیلی طبیعی باشه. شما کار از دکتر بصام یا بنیادی ندیدی؟ 

خیلی ممنون 😍 شما پیش ایشون عمل کردید؟ راستش یپبه سایتشون سر زدم ولی خب اکثرا مشخصه که عملیه. ...

اره عزیزم راضی راضی هستم  برو مطبش کاراش رو ببین مخصوصا بسیا خوشرو است و همین مورد به دل میشینه

اره عزیزم راضی راضی هستم  برو مطبش کاراش رو ببین مخصوصا بسیا خوشرو است و همین مورد به دل میشینه

من خیلی دکتر رفتم چون بینیم گوشتی بود کار هر کسی نبود و بعضی ها قبول نمیکردن ولی جهاندیده قبول کرد ولی گفت کارم جالب نمبشه ولی خیلی خوب شده و هنوز ورمه

من دیروز عمل کردم با دکتر حسنانی کیلینیک مریم  پره های بینیمو دست نزده فقط از وسط باز کرده خود ...

سلاام عزیزم. تبریک فراوووان . خیلی خوشحالم برات. مبارکت باشه دکتر حسنانی عالین من که کارشو دوست دارم خیللی.   

سلام دوستان. من خیلی وقته نی نی سایتو دنبال میکنم او بلاخره عضو شدم     دنبال یه دکتر خیل ...

عزیزم من یکی از دوستام با بصام عمل کرده بود دو سال پیش تقریبا. همچین طبیعی هم نیست. ولی قشنگه