2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم نوبت عمل گرفتم. 5 خرداد. با یه دکتر تو قزوین. دکتر سهیل کوشایی. اول با دکتر شیرازی نوبت گرفته بودم ولی دیدم راه از قزوین تا تهران برام سخته. این دکتره هم کاراش تمیزه. انشالله که خوب بشه.

منم نوبت عمل گرفتم. 5 خرداد. با یه دکتر تو قزوین. دکتر سهیل کوشایی. اول با دکتر شیرازی نوبت گرفته بو ...

عه بسلامتی عزیزم ان شاالله عمل کنی و خوجل بشی.فقط یادت نره گزارش عمل هااااا.مرسی.موفق باشی

چشم به راه...

سلام دوستان من بالاخره بینیمو عمل کردم با دکتر میلانی. باید بگم خود جراحی اصن درد و نگرانی نداره و آسون ترین بخشش همونه، ولی مراقبت های بعدش خیلی سخته و کلافه کننده  

سلام دوستان من بالاخره بینیمو عمل کردم با دکتر میلانی. باید بگم خود جراحی اصن درد و نگرانی نداره و آ ...

سلام عزیزم ان شاءالله نتیجه عمل کاملا مورد رضایتت باشهـ  من خیلی میترسم چیکارکنم؟چطور به ترست غلبه کردی؟واینکه برای عمل رضایت پدر هم ضروریه یامادر باشه کافیه؟

آقا نوید چرا واضح نظرتون رو راجع به دکتر ابیانه نمیگید . به هرحال ما اینجا جمع شدیم به هم کمک کنیم . من هنوز نوبت عملم قطعی نشده . خیلی دوست دارم نظر دوستان رو بدونم .شاید نکته ای رو متوجه شدم و منصرف شدم

من خودم بینی خیلی خیلی طبیعی ولی ظریف  میپسندم ولی نه بینی گنده و ...