2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
دقیقا منم تو دو سوم پایین اساسی پف کردگی دارم. ولی شل نیست، چون سفته میترسم که بمونه و اصن ورم نباشه ...

واسه منم همینطور. تازه واسه من ورم یکطرفش بیشتر از اون طرفه که خیلی رو اعصابمه. پل بینی بالاتر از پره ها دست میزنم سفت نیست ولی نوکش سفته. پره هام که سفت نیست.  

دوستان پره ها به مرور زمان کوچیک تر میشه؟ یعنی اصلا پره ورم میکنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه منم همینطور. تازه واسه من ورم یکطرفش بیشتر از اون طرفه که خیلی رو اعصابمه. پل بینی بالاتر از پر ...

اره واسه منم سفت نيست، ولي شل هم نيست! مثل يه تيكه گوشته ديگه! 

هر روزم كم و زياد ميشه، يه روزايي كه نيمرخم كامل ميريزه بهم، گريه ام ميگيره كاملا!

دق ميكنيم از دست اين يه تيكه دماغ:)))))

حالا سوالم اينه كه بجز كم كردن نمك از غذا، چه راههاي ديگه اي هست واسه كاهش بهتر و زودتر ورم؟! چه كارايي و چه غذاهايي بدتر يا بهترش ميكنه؟ 

ممنون ميشم تجربياتتونو بگين

اره واسه منم سفت نيست، ولي شل هم نيست! مثل يه تيكه گوشته ديگه!  هر روزم كم و زياد ميشه، يه روز ...

عزیزم زیاد سخت نگیر خودتو اذیت نکن واسه منم اونجوریه ولی زیاد بهش فکر نمیکنم

کارایی که ورمو بیشتر میکنه: 

خوردن ادویه زیاد، خم شدن از کمر، طاق باز نخوابیدن، زیر نور آفتاب رفتن، خوردن فست فود، بلند کردن وسیله های سنگین، پیاده روی های طولانی، دویدن، خوردن خوراکی های تند، خوردن خوداکی هایی مثل دوغ تن ماهی همبرگر سس، سیگار و قلبون کشیدن. بازم هست فعلا اینارو یادم میاد😂

حالا سوالم اينه كه بجز كم كردن نمك از غذا، چه راههاي ديگه اي هست واسه كاهش بهتر و زودتر ورم؟! چه كار ...

دکتر شیرازی یه فرم داد من بخونم. توش نوشته بود قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید باعث زیادتر شدن ورم میشه 

سلام دوستان.من رفتم ثابتی بینیمو طراحی کرد خوشمان آمد!ولی هنوز انتخاب نکردم.ملکی و آمالی و محبی رو هم رفتم دیدم...آمالی خوب بود...

حالا قرار شنبه برم یحیوی و عباسی رو ببینم دوشنبه منافی.خلاصه تا آخر هفته بعد دکترم رو انتخاب میکنم