2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

سلام.منم میخوام بینیم عمل کنم.

اما برای پزشک مورد نظرم گیرافتادم.میخوام برم شیراز عمل کنم چون شهرمون خوب نیست.گفتم اگه کسی دکتر جراح بینی طبیعی میشناسه که کارش خوب باشه معرفی کنه‌؟

البته یه روزم گذاشتم برم تحقیق کنم شیراز.ولی کمه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سلام دوستان.امروز ساعت ۵رفتم مطب دکتر ثابتی...دکتر دیر اومدن گویا جراحی داشتن...تا ۸.۳۰مطب در ا ...

نمونه جراحی دکتر کوچک زادرو دیدیم خیلی خوب بود لطفا اگه رفتی رنج قیمت و مدل بینیهاش و هرچیزی که دیدی و بگو چون یکی از گزینه هام برای عمله

مرسی دوستم  

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

سلام دوست جونا

من دیروز رفتم مطب حسنانی و ویزیت شدم 

تو اون دوساعتی که اونجا بودم 4 نفر اومدن گچ بینیشونو بردارن 

5 نفری ام چسب زده اومده بودن که با چند نفرشون صحبت کردم 

یکیشون 13 روز بود از جراحیش میگذشت نه کبودی داشت نه ورم زیادی خیلی خوب و شیک شده بود بینیش و طبیعی که البته خودش میگفت خیلی عمل راحتی داشتم اگه میدونستم انقد راحته زودتر عمل میکردم ولی خب این واکنش کبودی و ... تو بدن هر فرد متفاوته 

البته بگم به نظرم حسنانی استخونی و استخونی غضروفی رو خیلی طبیعی و خوب عمل میکنه ولی گوشتی رو نه! یه دختره اومده بود که شش ماه بود میگذشت از عملش دماغش گوشتی بوده ولی همچنان بعد این شش ماهم گنده بود دماغش و خودش میگفت ورم دارم که میخاست دکتر کورتون بزنه براش که بخوابه ورمش !

دو نفرشون عراقی بودن اونام گچ بینیشونو که باز کردن و چسب زدن خیلی خوب بود خوشم اومد

منم رفتم برام طراحی کرد بینیمو ایراداشو گفت و گفت انحراف داری در نهایت 80 درصد این شکلی میشی که طراحی کردم

هزینه جراحیشم شده 13 میلیون! یعنی این دکترام با نرخ دلار قیمتشونو میبرن بالا  

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
وای من چقدر جدیدا اسامی دکترهایی که تا به حال به گوشم نرسیده میبینم🙄 الانم دارم حمیدرضا نوری رو بر ...

یه دکتر تو قزوین هست سعید رضا نوری!!! تو تهرانم مطب داره... این همون حمیدرضا نیست که شما میگید؟؟؟

سلام دوست جونا من دیروز رفتم مطب حسنانی و ویزیت شدم  تو اون دوساعتی که اونجا بودم 4 نفر اومدن ...

ب منم گفت15😐توعکس بهم گفت غضروفیه ولی رفتم ازنزدیک دیدگفت گوشتیه. پول خون باباشو میگیره مرتیکه کچل

ب منم گفت15😐توعکس بهم گفت غضروفیه ولی رفتم ازنزدیک دیدگفت گوشتیه. پول خون باباشو میگیره مرتیکه کچل

ععع 15 گفت به تو 

به من گفت راجب به قیمت با من صحبت نکن سوال دیگه ای داری بپرس 

راجب قیمت با منشیام حرف بزن منم رفتم پرسیدم گفت 13 ! یه خانومه که باش صحبت کردم گفت من 11 دادم گفتم معرف داشتم 

به نظرم همه این دکترا سر ته یه کرباسن زیادم با هم متفاوت نیست کارشون دکترای خوب البته

بیخودی پول ویزیت ندیم از این دکتر به اون دکتر   چار تا عیبم میزارن سرمون صورتت متقارن نیستو از این چرت پرتا

چی بگم خاهر ولی دیدم امپول اناهیل میزنن واسه ورم و تسریع بهبودی اما کورتون نمیدونم.دکتر شیرازی رو می ...

شما مطمئنی آمپول آناهیل بوده؟ چون قرص آناهیل رو همه دکترا برای بعد از عمل معمولا تجویز میکنن برای کبودی و ورم و همون آناناسه خودمونه به شکل دارو

اما من منظورم کورتونه، شنیدم در طول عمر نهایتا تا دوبار مجاز به کورتون زدنی چون بسیار میره برای بدن باعث رسوب توی کبد میشه

اما از نظر من چرا باید کار دکتر طوری باشه که بعد از ۶ماه تا یک سال عمل بیمار هنوز ورم داشته باشه و کورتون بزنه

تو پیج اینستای میلانی یه دختره نوشته بعضی از بیماراش ۳،۴ بار آمپول زدن :| ولی اونم نگفته چه امپولیه

حالا من خودم باید حتما مشاوره برم و بیشتر در مورد همین موضوع سوال بپرسم