2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست
نمیدونم برای شما اومد یا نه ولی خلاصه بگم مطب گردی امروزم میترا علامه بود و خدا شاهده افتضاااااح بود ...

واییییی.......میترا علامه یکی از همون کارخراباست که تو اون پیج اینستا معرفیش کرده بودن

خوب شد برگشتی

منم‌انقدر گیج‌ شدم تو انتخاب دکتر و اینکه واقعا عمل شانسی هست  فعلا منصرف شدم  سرم درد گ ...

باور کن منم دیگه ۵۰ ، ۵۰ شدم از بس که اذیت شدم سر این دکتر پیدا کردن

میگم هیچ مشکلی که ندارم فقط یه برامدگی به اصطلاح خودمون قوزه دیگه، این همه سال داشتیش بقیه عمرتم باهاش سر کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باور کن منم دیگه ۵۰ ، ۵۰ شدم از بس که اذیت شدم سر این دکتر پیدا کردن میگم هیچ مشکلی که ندارم فقط یه ...

والا 

منم گاهی با خودم میگم‌ یه قوزه دیگه بیخالش 😂

به قول شما این همه سال بوده از این به بعد هم باشه بهتر از اینکه خدایی نکرده هزار تا مشکل پیدا کنم 

فردا بعد از ظهر با دکتر کسری ثابتی نوبت دارم.

میدون ونکه و اینکه گفتن ویزیت رایگانه.

برگشتم نتیجه رو اعلام میکنم حتما

هر چند آقا نوید گویا با ایشون عمل داشتن و راضی بودن

دختر خاله من خیلی حساس بود می خواست جراحی بینی انجام بده ولی می ترسید برای همینم خیلی دنبال دکتر گشتم اخر سر با کلی پرس و جو رفت پیش دکتر نوروزی و جراح کرد و الان به اینکه سه ماه از عملش میگذره خیلی بینی اش خوب شده 

دکتر ثابتی فک کنم گوشتیا رو خوب عمل میکنه 

منم دیگه موندم پیش کی برم فردا برم حسنانی ببینم چی میگه ولی بازم مرددم   

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
دکتر ثابتی فک کنم گوشتیا رو خوب عمل میکنه  منم دیگه موندم پیش کی برم فردا برم حسنانی ببینم چی ...

من اینستاشونو رفتم چک کردم ولی باز برم و از نزدیک ببینم مراجعین رو بهتره ولی حدود ده تا دکتر دیگه هم باید برم مطب گردی و نمونه هاشونو از نزدیک ببینم .دکتر حسنانی رو من نرفتم ولی فکر کنم هزینه هاشون بالاست ۱۴به بالا من قبل عید پرسیدم۱۳بود...ولی اونم تو لیستمه که برم از نزدیک ببینم.ولی اینو میدونم که زیاد بینی رو تغییر نمیده...

وای اینجوری میگید آدم ته دلش خالی میشه... من هفته ی بعد با قارونی نوبت مشاوره دارم

من امروز حسابی حالم گرفته شد اصلا فکر نمیکردم علامه انقدر افتضاح باشه کاراش حالا شایدم شانس من امروز همه شاکی ها اومده بودن😁اومدم خونه کلی با همسرم صحبت کردم و ...ولی ایشون امیدواری دادن که اشکالی نداره ممکنه یه پزشک بعد یه مدت بیمارهاش زیاد میشن چون تعداد عمل ها میره بالا کار خراب هم پیدا میشه توشون.

دلداری داد خلاصه که کم نیارم و برای رسیدن به هدفم تلاش کنم و یه دکتر خوب پیدا کنم.اینم بگم اولش مخالف بود شدیدا...بعدا راضی شد اونم بخاطر این مخالف بود که وسواس فکری عملی دارم  که پشیمون بشم دیگه زندگی براش تیره و تار میشه😂

الانم با دقت زیاد دارم میگردم و فشرده که که تا انتهای اردیبهشت تصمیم نهایی رو بگیرم.من ده ساله میخوام عمل کنم واقعا فرصت پیش نمیومد الانم شرایطم اوکی نیست زیاد ولی دیگه تصمیم دارم زود تموم کنم این بازی کثیفو😁😅🙄🙄

آقا نوید اگر هستید لطفا از نتیجه بینیتون بفرمایید عکستونو اینستا دیدم دایرکت دادم بهتون من بودم منننن🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️راهنمایی کنید که ما هم به یه نتیجه ای برسیم لطفا بینیتون شیک و کاملا مردونه بود