2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اینو قبلا گذاشتم بازم میذازم یه نگاه بهش بندازین  دکترای تا 50% خرابکارن اصلا سمتش نرین

منظورتو از کلمه ی تا ۵۰ درصد

تا ۸۰ درصد رو نفهمیدم.ینی ۸۰ درصد کاراشون خرابه؟ ۵۰ درصد کاراشون خرابه؟

چشم به راه...
منظورتو از کلمه ی تا ۵۰ درصد تا ۸۰ درصد رو نفهمیدم.ینی ۸۰ درصد کاراشون خرابه؟ ۵۰ درصد کاراشون خرابه ...

نه برعکس

یعنی 70% 80% عملاشون خوب و موفقه

اون 50% هم یعنی از هر 10 تا عمل 5 تاش ناموفقه😐

نه برعکس  یعنی 70% 80% عملاشون خوب و موفقه اون 50% هم یعنی از هر 10 تا عمل 5 تاش ناموفقه😐

اهان مرسی عزیزم.اتفاقا امروز عصر پیش میلانی بودم به نظرم خیلی خوب بود ولی هنوز باهاش قطعی نکردم 

چشم به راه...
نه برعکس  یعنی 70% 80% عملاشون خوب و موفقه اون 50% هم یعنی از هر 10 تا عمل 5 تاش ناموفقه😐

اول فک کردم منطور اینه که تا ۸۰ درصد عملاشون خرابکاریه جاخوردم.بعد گفتی تا تا ۸۰ درصد موفقه یه کم خیالم راحت تر شد

چشم به راه...
اول فک کردم منطور اینه که تا ۸۰ درصد عملاشون خرابکاریه جاخوردم.بعد گفتی تا تا ۸۰ درصد موفقه یه کم خی ...

نه اگه اینجوری بود کلا همه خرابکار میشدن دیگه عمل نمیکردیم بهتر بود😂

ایشالا بهترین انتخابو داشته باشین🌹☺