در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
ببخشید چند درصد دکتر به سلیقه تون توجه داشته ؟ آیا همون مواردی که روز معاینه گفت همون ها رو انجام دا ...
ببینین ابیانه روز مشاوره اصلا ازم نپرسید چی دوس داری! کلا دکتریه که کاره خودشو میکنه. خودت باید بیماراشو ببینی و بفهمی که کاری که انجام میده مطابقه سلیقته یا نه. کلا میگه بینی باید یه جوری باشه که هم به صورت بیاد و هم به تنفس و اینا آسیب نرسه. روز مشاوره عیب های بینیمو گفت و اینکه همینا موقع عمل اصلاح میشه و دقیقا هم همین کارارو انجام داد. ازش در مورد قوس پرسیدم که گفت با قوس موافق نیست چون برای چهره های ایرانی قوس یعنی تابلو عملی! الان با وجود اینکه هنوز ورم داره ولی کوچیک کرده بینی منو چون صورتم کوچیکه و بینی بزرگ به صورت من نمیاد
آره من حضوری رفتم و بینی های خوبی دیدم . من فقط می خوام قدز بینیم صاف بشه که دکتر قبول نکرد و گفت اگه فقط قوز رو صاف کنم نوک بینیت خوب نمیشه . به من گفت با دوتا بخیه جمعش می کنم . بهش گفتم قوس نمیخوام گفت خداروشکر . منتها یه چیزی گفت که منی که یه بینی خیلی خیلی طبیعی می خوام ترسیدم . گفت یه کوچولو نوک بینیت رو میدم بالا . در صورتیکه بینی من همین جوری نوکش بالاهست میترسم داغوون بشه . گفت پره ها رو هم باز نمی کنم . کلا حس خوبی نسبت بهش داشتم و نمونه هایی هم که دیدم عالی بودند . من اگه یه درصد به ابیانه شک دارم برا همینه که میترسم بینیم سربالا بشه . بهم گفت چون پرونده داری هر تاریخی که میخوای یه ماه قبل زنگ بزن لازم نیست از شهرستان بیای . من معلمم مجبورم تیر عمل کنم