در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه بپرس عزیزم منم یه روزی اینجا میپرسیدم بقیه جواب میدادن حالا وقت جبرانه☺
من کلا 3تا دکتر رفتم ابیانه فرهنگ و قارونی که سبک ابیانه رو بیشتر دوس داشتم چند بار رفتم نشستم مطبش از مریضاش پرس و جو کردم دیدم اکثرا راضین بلاخره دلو زدم دریا و وقت گرفتم باهاش
نه بپرس عزیزم منم یه روزی اینجا میپرسیدم بقیه جواب میدادن حالا وقت جبرانه☺ من کلا 3تا دکتر رفتم ابی ...
مرسی عزیزم.منم ابیانه و بصام مد نظرمه.ولی چون خیلی نمیتونم مطب گردی کنم اینجا چند بار تاپیک زدم و سوال کردم.من عکسای گالری دکتر ابیانه رو که دیدم خیلی پسندیدم.شما تو مطبشون که رفتین ناراضی دیدین؟؟کلا فک کنم دکتر کم ریسکی باشن.
مرسی عزیزم.منم ابیانه و بصام مد نظرمه.ولی چون خیلی نمیتونم مطب گردی کنم اینجا چند بار تاپیک زدم و سو ...
والا من 3 بار رفتم یه دونه ناراضی ندیدم
یکی از دوستام باهاش عمل کرده بود واسه اونم خیلی خوب شده من از طریق اون پیداش کردم ولی خودمم تحقیق کردم یعنی اونجوری نبود چون واسه اون خوب باشه دیگه چشم بسته اعتماد کنم.
از من میشنوی اصلا مطب دکترای مختلف نرو چون کاملا گیج میشی نهایتا 3 4 تا دکترو انتخاب کن برو مطبش نمونه ببین بعد یکی یکی حذف کن تا به بهترین دکتر از نظر خودت برسی