2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095406 بازدید | 66696 پست
شازده جان من تمام تاپیک جراحی ۳ رو‌خوندم.هرچی در‌مورد دکتر حسنانی و یحیوی هم بود توی نینی سایت و سای ...

سلام نولیانا(راستی اسم چی هست این و معنیش؟)سال نو با فیس جدید مبارک

ممنون از توضیح کاملتون.کار خوبی کردین وارد فاز مطب گردین نشدین.چون مثله چی ...میفته تو جون آدم.حتما خوب شده بینی تون.

, سلام بچه هامن زاجع به ترمین بیتی گوشتی ازتون سوال پرسیدم من از شهرستان میخام بیام تو رو خدا ...

دکتر صوفی زاده میگن جزء دکتر کم ریسک نیست.ولی همکارم باهاش عمل کرده قشنگ شده تقریبا گوشتی هم بود بینی ش .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شازده جون.ممنونم از لطفت.با چسب که کلا بینی خوشگله و دوستش داری.بدون چسب هم هفته دوم بهش عادت میکنی.یحیوی کارش بیشتر طبیعی و‌نهایتا یک سایز کوچیکتر از طبیعی هستش.بنظرم اگر گوشتی و غضروفی هستی انتخاب خوبیه وگرنه استخوانی رو با قیمت پایینترم میشه خوب دراورد.من سعی میکنم عکس بینی قبل و بعد رو یکحوری کات کنم و بذارم شاید توی تصمیم گیری بهتون کمک کنه❤️🌹موفق باشی عزیزم

قبل از عمل،روز دوازدهم با چسب و بی چسب

مبارکتون باشه خیلی خوب شده البته بینی خودتون هم خوب بوده

جای بخیه هاتون رفته؟

من قسمت وسط بینیم کاملا جای بخیه هام مشخصه و دست که میزنم کاملا مثل یه نوار سفت هستش و پایین پره های بینیم هم دوتا خط کاملا مشخصه ولبته قسمت وسط بیشتر تو چشم هست.

الان یک ماه و ده روز از عملم میگذره.

ممنون از لطفتون.توی عکس معلوم نیست وگرنه خیلی ورم دارم🙈

عکس مال روز دوازدهمه اما امروز ۱۷ روزه که عمل کردم.چون عمل بسته بوده اصلا بخیه روی اون بخش وسط بینی نداشتم.اما پره هام بخیه خورده بود که جاشون نمونده.البته یک پماد به نام استراتامد بهم معرفی کرد که از روزی که گچ رو برداشتم استفاده کردم.البته من چیز خاصی روی پره نمیدیدم اما چون گفت استفاده کردم.شما که عملتون باز بوده هم از پمادی که بازسازی میکنه استفاده کنین که خیالتون راحت باشه جای بخیه نمونه.

سلام.سال نومبارک تو گروهی عضو هستم چند نفر با دکتر میلانی عمل کردن.همه راضی هستن و کارش ظریفه.فقط ی ...

ممنونم 😊 انشالا شمام دکتر دلخواهتونو پیدا کنید‌‌. فقط میشه لینک اون گروهو بفرستین منم عضو شم

بچه ها اينجا كسي هست كه بعد عمل تيغه يا قالب تو بينيش بوده باشه ؟!

من دکتر که رفتم برای تعویض چسب یه خانومی اومده بود تا همین تیغه که میگین را در بیاره

گویا انحراعف داشته بینیش و موقع عمل یه تیغه براش گذاشته بودن تا صاف نگه داره بینیش را.

تنها چیزی که میبینم این خطه که حسابی از دیدنش غصه میخورم.اما همه میگن نگران نباش و جاش نمیمونه.این ح ...

برای من هم همین طوریه البته روی وسط بینیم هم جای بخیه هست در ضمن سوراخ های بینیم هم بالا و پایینه و یه طرف بینیم هم ورم بیشتری داره

خلاصه خیلی نامتقارن هستش

من دکتر که رفتم برای تعویض چسب یه خانومی اومده بود تا همین تیغه که میگین را در بیاره گویا انحراعف د ...

مرسي عزيزم ،خواستم ببينم بعد ورداشتن تيغه بيني تغييري ميكنه؟و اينكه ورداشتنش درد داره يا نه