2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
عصاره اناتاسه. من که دارم مصرف میکنم و بد هم نیست.انگار اناناس داری میخوری ..یه کرم هم گرفتم از خارج ...

شما بدون اینکه دکترتون بگن استفاده می کنین؟ میشه یه عکس از جعبه اش بزارین و بگین که در روز چند تا و چه زمانی استفاده کنیم؟

شما بدون اینکه دکترتون بگن استفاده می کنین؟ میشه یه عکس از جعبه اش بزارین و بگین که در روز چند تا و ...

بچه ها بی حسی لب بالا و بینی و اینکه لبخند آدم یه جوری میشه بعد از عمل طبیعیه؟ یعنی برطرف میشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما بدون اینکه دکترتون بگن استفاده می کنین؟ میشه یه عکس از جعبه اش بزارین و بگین که در روز چند تا و ...

بزخشید بلد نبودم عکس بزارم این لینکشو گوگل کردم براتون

https://www.google.com/search?q=bromelain&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwillcGTqI7hAhX2QhUIHWBsCvkQ_AUoAXoECAwQAQ&biw=360&bih=564&dpr=3

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
بچه ها بی حسی لب بالا و بینی و اینکه لبخند آدم یه جوری میشه بعد از عمل طبیعیه؟ یعنی برطرف میشه؟

من هم دقیقا همین مشکلو دارم و البته خیلی زوده و گفتن برطرف میشه

بزخشید بلد نبودم عکس بزارم این لینکشو گوگل کردم براتون https://www.google.com/search?q=bromelai ...

مرسی عزیزم ولی من منظورم آناهیل بود. چون تو اینترنت سرچ کردم یه مورد رو جعبه نوشته آناهیل و جعبه زرد رنگه به مدل هم نوشته آناهیل پلاس و.... 

شمام دکترتون گفته آناهیل بخوری؟

مرسی عزیزم ولی من منظورم آناهیل بود. چون تو اینترنت سرچ کردم یه مورد رو جعبه نوشته آناهیل و جعبه زرد ...

اناهیلو برام نوشت از داروخونه گرفتم .همون جعبه زرد رنگه

سلام بچه ها،پيشاپيش سال نو همگي مبارك ،منم بالاخره بعد كلي وسواس و پي گيري زياد دكترمو انتخاب كردم و عمل كردم،بينيم گوشتي بود و بخاطر همين كار همه پسندم نبود بالاخره سلايق متفاوته، خيلي جاها رفتم كه تو همين ني ني سايت تعريف كاراي گوشتيشونو ميكردن ولي رفتم مطبشون اصلا مورد پسندم نبودن،بالاخره برگشتم سر انتخاب اولم و دكتر يحيوي رو انتخاب كردم  ،باوجود بيني گوشتي عمل من رو بسته انجام دادن خداروشكر الان بعد ١٠روز خيلي از عملم رضايت دارم ،دوره نقاهت خيلي خوبي داشتم كبودي اصلا نداشتم يه مقداري ورم داشتم كه بعد يك هفته رفع شد ،از روز دوم بويايي داشتم مقدار زيادي از ورمم بينيمم رفته تا به اينجاي كار راضيه م خداروشكر ،خوبي كار دكتر يحيوي اينه كه هرمدلي كه به صورت بياد رو انجام ميدن ،١٢تومن نوش جونش پنجه طلا،فقط خاستم چون يه روزي اينجا فعاليت داشتم تجربه مو با شما در ميان بذارم

سلام بچه ها،پيشاپيش سال نو همگي مبارك ،منم بالاخره بعد كلي وسواس و پي گيري زياد دكترمو انتخاب كردم و ...

سلام عزیزم

مبارکتون باشه

خوشحالم که از عملتون راضی هستین

ببخشید یه سوال عمل بسته دقیقا چه جوریه؟

یعنی اصلا جای بخیه ندارین و به صورت لاپراسکوپی انجام میشه از داخل بینی؟