2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095414 بازدید | 66696 پست
چقد عااااالی👌👌👌👌 حتا ی ذره کبودی هم نداره صورتتون🤔🤔😊😊 خداکنه برا ما هم همینطور باشه

كلا دقت ميكردم تو مطب همه بيمارا همينجور بودن كم ورم. و بي كبود، كلا كار دكتر ثابتيو دوست داشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هلللو حضراات..ما برگشتیم ولی این کیپی دماغ خیلی مزخرفه ..هر کاری هم میکنیم کیپهه..من اغصابشوو ندارم..کبودی تا الان نداشتم ولی این کیپی دیوونم کرده ..قطره میریزم یه کم باز میشه بعد بسته میشه ..      

عمل بینی ،دکتر سجادیان ،اخر اسفند ۹۷
هلللو حضراات..ما برگشتیم ولی این کیپی دماغ خیلی مزخرفه ..هر کاری هم میکنیم کیپهه..من اغصابشوو ندارم. ...

خوبین؟چطور بود عمل؟ حال عمومی تون چطوره؟

دخترم همه ی دنیای منه  
خوبین؟چطور بود عمل؟ حال عمومی تون چطوره؟

ممنون از لطفتون ..همه چیز خوب بود.عین یک خواب عمیق و کلی هم سرحاله و مشعوفه نمیدونم چرا.... ولی دماغه کیپههههههههههههههه

ممنون از لطفتون ..همه چیز خوب بود.عین یک خواب عمیق و کلی هم سرحاله و مشعوفه نمیدونم چرا.... ولی دماغ ...

دكتر به من يه اسپري داده بود به اسم اوكسي نوز، اول باسروم شستشو ميكردم و بعد دو تا پاف داخل هر سوراخ ميزدم هر شس ساعت يكبار،اصن اب روي اتيش بود، تا سه ساعت باز نگهش ميداشت، يك هفته مصرف كردم ازون ب بعد فقط با سروم ميشورم ديگه هم بسته نشده

دكتر به من يه اسپري داده بود به اسم اوكسي نوز، اول باسروم شستشو ميكردم و بعد دو تا پاف داخل هر سوراخ ...

به من فنیل افرین دادن ..میزنم باز میشه چن وقت بعد میبنده..مخصوصا دراز که میکشم کیپ کیپه.دوس دارم رو صندلی بخابمو و دراز نکشم

١٣ روز بعد از عمل

خیلی کارخوبی کردید طبیعی عمل کردید. جای بخیه معلوم‌نیست. من همش میترسم جای بخیه هامو بد بزنن. بعضیا از شیار و فرو رفتگیه بینی بالاتر بخیه میزنن که کاملا مشخص میشه خط بخیه

مطب گردی