2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ویزیتش رایگانه من دو تا از دوستام پیشش عمل کردن خودشونو از نزدیک ندیدم فقط عکسشونو دیدم به نظرم نوک ...

باشه عزیزم حتما میخونم.ممنون😘

تو مطبش نمونه ای که مدت زمان زیادی گذشته باشه از نزدیک ندیدی؟که افتادگی پیدا کرده باشه؟

سلام گلم شمااطلاعاتی راجع به دکترقارونی دارین؟ریسک کاراش بالاس؟

سلام عزیزم.اتفاقا دکتر قارونی جزو دکترای کم ریسکه.

من قبلا یه گروهی بودم که چند نفر باهاش عمل کرده بودن و خیلی راضی بودن.ولی کارش رفع ایراده.خودشم جلسه مشاوره میگه اینو که قوس و اینا نمیدم.ولی من تو عکسای اینستاش دیدم که قوس ملایم میده.

خودمم میخوام برم پیشش واسه مشاوره

چقدر این پروسه انتخاب جراح سخته 

بچه ها بصام بینی خانوم ها رو نوکش بزرگ درنمیاره؟ کلا از نوع عملش خوشم میاد ولی نوک بینی رو کوچیک نمیکنه  

جراحی میشناسید  مثل بصام طبیعی عمل کنه ولی نوک بینی خیلی بزرگ درنیاره  

کار جهاندیدم خوبه بد نیس ولی اونم خیلی از بینی هاش خیلی دیگه نوک تیزن     

نه به نوک تیزی جهاندیده نه به بزرگی نوک بینی بصام      جراحی میشناسید که بین نابین اینا باشه؟

بله کسی که عکس نمیده تخیلی باید یه چیزی با این توضیحات درست کنیم تو ذهنمون😅😅

نمیدونم کدوم مریضی کامنت منو اینجا پاک کرد! آدرس اینستاگرام دکتر احمدی رو برات نوشته بودم!!!

چطور خودش میگه سبکم طبیعی. ولی عکساش تقریبا نیمه فانتزی هستن.

تعریف طبیعی و نیمه فانتزی متفاوته به نظر من.ولی عکسای اینستاش نیمه نیست طبیعی ظریف هست با یه کوچولو قوس.چون نیمه سربالا میشه اما این سربالا نمیکنه انگار

تعریف طبیعی و نیمه فانتزی متفاوته به نظر من.ولی عکسای اینستاش نیمه نیست طبیعی ظریف هست با یه کوچولو ...

خب همون قوس باعث میشه سرش بالاتر نشون بده. طبیعی بنظر من تو مایه های کارهای دکتر بنیادی هستش. یعنی فقط ایراداتو برطرف میکنه