2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام یعنی برای خانم ها خوب نیست؟

چرا عزيزم ايشون پروجكشن كم نميكنن فقط رفع ايراد ميكنن واسه كسايي كه بيني ظريف دوست دارن مناسب نيستش

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزيزم ايشون پروجكشن كم نميكنن فقط رفع ايراد ميكنن واسه كسايي كه بيني ظريف دوست دارن مناسب نيستش

آهان متوجه شدم، قارونی هم تقریبا همینطوره و خیلی کوچیک نمی کنه

بینی من سرش گوشتیه و یه قوز کوچیکم داره  ولی بزرگ نیست و پروجکشن هم نداره

دکتر بنیادی که شما عمل کردین ، گوشتی خوب عمل می کنه؟

ممنونم عزيز  خداروشكر حالم خوبه تا هفته بعد كچشو بردار ببينم چطوري شده ولي دكتر همه كارايي كه ...

به سلامتی عزیزم خدا رو شکر که حالت خوبه.ایشالا نتیجه عالی بشه...چقد دیر اومدی بخش.ینی چقد بیهوش بودی؟

آهان متوجه شدم، قارونی هم تقریبا همینطوره و خیلی کوچیک نمی کنه بینی من سرش گوشتیه و یه قوز کوچیکم د ...

همه گوشتيارو نه 

البته يه مورد استخوانيم ديدم تو مطب اومده بودن كه گفت عمل نميكنه كلا بايد مشاوره بشين

به سلامتی عزیزم خدا رو شکر که حالت خوبه.ایشالا نتیجه عالی بشه...چقد دیر اومدی بخش.ینی چقد بیهوش بودی ...

ممنونم

حدود ٤ساعت بيهوش بودم

بينيم همه جاش ناقص بود ناقرينگي زياد داشت

ممنونم عزيز  خداروشكر حالم خوبه تا هفته بعد كچشو بردار ببينم چطوري شده ولي دكتر همه كارايي كه ...

به سلامتی. منم یکی از گزینه هام ابیانه س. کاش از قبل و بعدت عکس بذاری دوستم 😍😍😍

مطب گردی 
به جز اون جای دیگه هم مشاوره رفتی؟ شما بینیت گوشتیه یا استخونی؟ تو مشاوره بهت چی گفت؟من شنیده بودم ی ...

پيش سركارات هم رفتم كه يه تفاوت داشتن سركارات گفت تيغه بيني از بالا باريك ميشه نوك بيني رو كوچيك ميكنه يه قوز كوچيكم دارم گفت اونم برميدارم اما گفت به پره ها دست نميزنم ولي يحيوي گفت علاوه بر اونا به پره هاتم دست ميزنم و گفت يه بيني شيك طبيعي بهت تحويل ميدم ،من بيني گوشتيه ،هنوزم موندم برم پيش يحيوي يا نه چون هم راضي زياد داره هم تك و توك ناراضي 

آقا نوید از قارونی خیلی تعریف می کردید . میشه بپرسم چرا منصرف شدید ازش    

يكم جديدا سبكشو بيشتر خوشم اومد، هردوشون خوبن من با حدود ٢٠ تا از مريضاي هردوشون در تماس بودم جديد و قديم عمل شده، همه راضي بودن ولي احساس كردم سليقه من بيشتر متمايل يه بصامه، بازم ميگم سليقه من، 

اتفاقا اشتباهتون همينجاست، من عكس بيني فانتزي دارم از بصام بسسسسيار كوچيك و زيبا، درخواست مريض بوده، پروژكشن در صورت نياز و اينكه ساختار بيني اجازه بده كم ميكنه، اتفاقا خيلي بيشتر از قاروني ب حرف گوش ميده ، قاروني خيلي يك كلامه ولي بصام حرف مريضو بيشتر لحاظ ميكنه

تجربه مشاوره دكتر بنيادي ميخوام بنويسم:

بعد از اينكه وقتمو با يك خانوم كه نميتونستن بيان مشاورشون عوض كردم ديروز نوبتم رسيد، ظاهرا ايشون ٨ ما تو نوبت بودن!!!

ساعت ٦ وقت داشتم، كه زودتر رسيدم، مطب خلوت بود، ي فرم بهم دادن كه عكس بيني روش بود نوشته بو اسكالات بينيتونو علامت بزنين!! و توضيح بدين!!!خوب منم ي طومار علامت زدم( فكر كنم دليل رد كردنمم همين بود)

بعدش منو راهنمايي كردن تو ي اطاق عكس فقط از نيمرخم گرفتن.

كلا خدم و حشم تو مطب زياده ، دو تا منشي با لباس سفيد و سه تا اقاي جوان با لباس ابي اطاق عمل،كار مفيدشون چي بود من نفهميدم! منشي خيلي هم بي ادب بود در ضمن!

بعد يك ساعت و ٤٥ دقيقه نشستن مطب داشت منفجر ميشد از شلوغي الكي، كلا خيلي ميخاستن شلوغ نشون بدن چون چسب عوض كردن و ويزيت و غيررو همرو همزمان انجام ميدادن ولي با تاخير، 

حدود ٨ بود اقا دكتر تشريف فرما شدن! نميدونم چرا الكي معطل ميكنن خوب ميگفتن ٨ بياين، 

دو تا گچ و چسب ميرفتن ، يدونه مشاوره، الكي معطل ميكردن من فكر ميكردم مشاوره ها طولاني و مفصل باشه ولي برعكس ٣ دقيقه هم نبود! 

خلاصه نوبت من شد رفتم داخل، گفت من ب شما عمل پيشنهاد نميكنم، خوب نميشي!!!شما گوشتي شديد هستي( تنها چيزي كه هيچ دكتري بهم نگفته بود)'!!!

دو نفر قبل منم رد كرده بود ديگه منم منتظر نموندم پيشمون از اينهمه وقت با ارزش كه تلف شد خسته و گشنه تو مطب!

سه نمونه بيني ديدم يكي فكر كردم اومده عمل كنه ولي ٣ ماه پيش عمل شده بود در حد فاجعه بود.

دو نمونه يك ماهه و سه ماهه ديدم خوب بود وليييي، خود دختر خانوم بسيار صورت ظريفي داشت و بيني اوليش خييييلي كوچيك بود ولي الحق زيبا شده بود

در كل ايشون بنظر من دكتر خيلي واردي نيستن برعكس چيزي ك وتنمود ميكنن، و بيشتر ي جور شو اجرا كردن و شلوغ نمايي بود چون دكتر دير اومد اونهمه ادم كاراشو تند تند انجام شد ، هر نفر ٣ دقيقه!

تو فرمشون نوشته بود بيني شكسته، افراد ژل و بوتاكس زده، و عمل شده پذيرفته نميشن!!!

بنظرم يا سواد كافي و تبحر لازمو ندارن چون دكتر خوب كسيه كه بتونه ترميم كنه 

خلاصه گول نوبتاي يكسالشو نخورين چون افرادي كه زنگ ميزدن وقت مشاوره براشون مهر ٩٨ ميداد!!! بعد كمي اسرار ميكردن ميومد ارديبهشت! 

بيشتر بنظرم بخاطر قيمت ارزونش ميرن پيشش چون واقعا اش دهن سوزي نبود

پيش سركارات هم رفتم كه يه تفاوت داشتن سركارات گفت تيغه بيني از بالا باريك ميشه نوك بيني رو كوچيك ميك ...

به منم تقریبا اینا رو گفت. ولی به من گفت نوک بینیت خوبه. استخون کناره ها و پره هاشو واست کوچیک می کنم. یه عکسی هم نشون داد گفت تقریبا تو اون مایه ها میشه. من ازش پرسیدم چند درصد بهتر میشه گفت هفتاد درصد.

ویژگی خوبی که یحیوی داشت این بود که تو مشاوره خیلی خوب و با حوصله توضیح می داد. حالا نمیدونم بعد از عمل هم اینطوری با حوصله باشه یا نه؟

میزارن بریم مطب نمونه عمل شده ببینیم؟ آخه عکس های پیجش همه انگار در حال رفتن به عروسی بودن که عکس انداختن. 😆 خیلی آرایش دارن و اکثرا از نیم رخ

به منم تقریبا اینا رو گفت. ولی به من گفت نوک بینیت خوبه. استخون کناره ها و پره هاشو واست کوچیک می کن ...

پس شمام ويزيت شدين پيش يحيوي ،نميدونم چرا من يه جورايي بهش مطمئنم ،شنيدم رسيدگي بعد عملسون خوب نيس و اينكه ترميم نميكنن  از ايناش بدم اومد و اينكه شايعه س كه روزي ٨تا عمل دارن و زياد وقت نميزارن ،در مورد من خوشبين بود در مورد شمام همينطور بود؟