2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095422 بازدید | 66696 پست
سلام دوست من نیمه گوشتی هست.در واقع سایزش میخوام کمی کوچیک بشه و از نیمرخ دراز هستش که میخوام کوتاه ...

من به نظرم اگر می خوای سایزش کوچیک شه نرو پیش سجادیان من تو این سایت خیلی خوندم که می گن شاکی نداره در صورتی که خودم با چشم شاکیشونو از نزدیک دیدم ایشون خیلی کم تغییر در بینی ایجاد می کنن

بعدم به همه می گن راضی نیستی برو روتوش 

خوب اگه می تونی تغییر بدی چرا همون اول تغییر نمی دی مگه مردم وقت و سلامتیشونو از سر راه آوردن هی بیهوش شن

من تعریف سامی رو زیاد شنیدم ولی چون نمونه از نزدیک ندیدم نظری ندارم ا

شهریار یحیوی و نادریانم خوبن به نظرم من نمونه از نزدیک ازشون دیدم فقط نادریان ارتفاع بینی این نمونه ای که دیده بودم و یه کم زیاد کم کرده بود شهریار یحیویم ساپورت بعد عملش زیاد خوب نیست چسب و خودت باید بزنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم الا،شما خودتون با کی عمليدين؟

راستش دوست ندارم بگم من چند ساله عمل کردم و فقط قصدم کمکه چون خودم که عمل کرده بودم خیلی دلم می خواست از تجربیات اونایی که چند ساله عمل کردن استفاده کنم ولی می دیدم که دیگه بعد عمل کسی نمیاد تو سایت

راستش خودمم که الان اومدم می ترسم بهم تهمت بزنن واسه تبایغات اومدی به نظرم اسم دکترمو نگم بهتره

وای نه کورتون  میخام بچه دار بشم ب زودی ضرر داره که  ایشالا نخاد 😨

باردار بشی دماغت کلی ورم می کنه بزرگ میشه من خیلی از دکترا شنیدم که تا یکسال بعد عمل بینی صبر کنید

راستش دوست ندارم بگم من چند ساله عمل کردم و فقط قصدم کمکه چون خودم که عمل کرده بودم خیلی دلم می خواس ...

اینجا هم تبلیغات معلومه هم غیر اون.و تصمیم گیری نباید بر اساس نوشته ها باشه.اینجا فقط برای اینه که اطلاعات مون رو به اشتراک بزاریم تا در تصمیم گیری راحت تر عمل کنیم.راجع به این دکترها بنیادی،غلامرضا احمدی و ابيانه نظری ندارين

منم با ایشون عمل کردم کاراشون و تمیز و خوبه همه عملا کاملا ازشون راضی بودن ولی من طبیعی می خواستم بر ...

منً الان رفتم اينستاي دكتر عباسي رو ديدم بيشتر عكسايي كه گذاشته قوس دارن و نوك بيني بالاست 

فكر كنم سبك كارشون كلا قوس دار 

من فقط دو يا سه تا عكس ديدم صاف بود اونم روبرو بود شايد نيم رخ ميذاشت اونا هم قوس دار بودن كلا فكر كنم سبك كارشون فانتزي و نيمه فانتزي باشه طبيعي نديدم 

راستي چرا همه عكسا قبل عمل پيرن بعد عمل يهو خيلي جون ميشن انگار پوستشونم عمل ميكن 😁

بچه ها کسی میدونی دکتر حمیدرضا کریمی هزینه عمل بینیش چقدره؟

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
منً الان رفتم اينستاي دكتر عباسي رو ديدم بيشتر عكسايي كه گذاشته قوس دارن و نوك بيني بالاست  فك ...

من مطبشون رفتم همه سبک دارن هم نیمه فانتزی هم طبیعی برحسب سلیقه ولی برای من نیمه فانتزی کردن درصورتیگه طبیعی خواستم عگسم براش برده بودم ....برا اینکه عکسای قبل رو داهل مطب می گیرن و باید حتما ارایشو پاک کنی 

منً الان رفتم اينستاي دكتر عباسي رو ديدم بيشتر عكسايي كه گذاشته قوس دارن و نوك بيني بالاست  فك ...

وای دقیقا قبلش همه پیرن بعد بیست سال جوونتر میشن.تازه قبلش موهاشونم سفیده بعدش سیاه میشه😂😂😂