2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5201726 بازدید | 66781 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هم دكتر شيرازي شما رو عمل كرده هم خانم نصيبه ؟دوتايي با هم عملتون كردن؟

تیم تشکیل دادن دوتایی باهم عملش کردن!!! خخخخ

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

سلام خانوما ،من 2ماهو نیمه جراحی کردم 



در ب در دنبال پماد ترمیم کننده بخيه هستم ,بخیه هام خیلی تابلوهو بازه



خواهش میکنم هرکی تجربه استفاده از پماد خیلی خوب و موثر داره پیشنهاد بده 



ممنونم واقعا 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد♥️
سومین مطب دکتر فرشته عبدالمطلبی بود مطب نسبتا شلوغ همه بدون چسب .دماغا ۸۰ درصد خوب. فقط یه نفر بود ک ...


منم با نظرت موافقم ، دکتر فرشته عبدالمطلبی واقعا کارش خوبه منم با کلی پرس و جو رفتم پیشش برای انجام جراحی زیبایی بینی ازش نمونه کارهایی بد فرم ندیدم بعد از سه جلسه رفتن و دیدن افرادی که جراحی انجام داده بودند متوجه کار خوب دکتر شدم و بی تردید جراحی بینی رو پیشش انجام دادم الانم که شش ماه از جراحیم میگذره خیلی راضیم . 

الیکو جان, من کرج ,پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی میخوام عمل کنم, دقیقا الان انقد فکر و ذکرم شده عمل و ان ...


عزیزم اصلا نگران نباش منم مثل تو بودم خیلی نگران بودم تا اینکه با کلی پرس و جو و تحقیق تونستم انتخاب کنم و برم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی الان شش ماه که عمل کردم و خیلی راضیم من قبل از عملم چند بار رفنم مطبش نشستم کسایی که عمل می کردن رو دیدم ولی توی اون همه جمعیت ندیدم کسی ناراضی باشه و یا اینکه مشکلی داشته باشه چه اط لحاظ ظاهری و چه اینکه تنفسی من خودمم الان که عمل کردم خدا دکتر رو حفظش کنه من که از کارش راضیم و بینیم همونی شد که خودم دوست دارم . به نظرم استرس نداشت باش برو پیشش چند بار که خیالت راحت باشه . 

عزیزم من میخوام کرج عمل کنم پیش دکتر فرشته عبدالمطلبی, ولی خودم کرجی نیستم, شما اطلاعاتی راجع به این ...


عزیزم منم کرج زندگی نمی کنم ولی با کلی پرس و جو و چند بار نشستن در مطب دکتر عبدالمطلبی و رفتن و اومدن هام بلاخره تونستم تصمیم بگیرم که دکتر عبدالمطلبی واقعا خوبه و می تونم برم پیشش عمل کنم و الان که شش ماه از عملم می گذره خیلی راضیم چون هم از لحاظ زیبایی و هم تنفس اصلا مشکلی ندارم واقعا خدا خیرش بده با این جراحی که برام انجام داد . اینستا داره می خوایی برو ببین نمونه کار هاشو و فیلم های که گذاشته به حرف من پی می بری .

سلام دوستان , کسی کرج دکتر خوب واسه عمل بینی سراغ داره؟ ب نظرتون دکتر فرشته عبدالمطلبی دکتر خوبیه؟&n ...


منو دوستم با کلی حساسیت به خرج دادن دکتر عبدالمطلبی پیدا کردیم خیلی بینی هامون خوش فرم و طبیعی شده هر کسی میبینتمون ازمون می پرسه پیش کدوم دکتر رفتیم خدایش کارش حرف نداره فقط ی ایراد داره ک سرش خیلی شلوغه . الان شش ماه از عملم می گذره و هیچ مشکل تنفسی هم تا به امروز نداشتم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2844
2834
2835
2108
داغ ترین های تاپیک های امروز