2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095866 بازدید | 66699 پست

دختر آبی جون توروخدا یه عکس از قبل و بعد بینیت بزار. 

من خیلی دوست دارم بینیتو ببینم. چون شهرستانم و فعلا نمی تونم برم تو مطب دکتر احمدی. تو نت هم فقط یکی دو نمونه از کاراشو دیدم. 

چشماتو سیاه کن و دماغتو نشون بده تو عکس فقط. 

بوی دود می آید! انگار عمرمان پای این دنیای مجازی می سوزد....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر آبی جون توروخدا یه عکس از قبل و بعد بینیت بزار.  من خیلی دوست دارم بینیتو ببینم. چون شهرس ...

عزیزم نمیتونم اینجا عکس بزارم شرمندتم ولی دراین حد بهت بگم هم به شدت قیافم تغیر کرده هرکی میبینه تعریف میکنه و میگه کارش عالی بوده ک بینیتو اینجوری دراورده چون من بینیم پوستشم ضخیم بود یکی دوتا دکتر ک اول رفتم اصلا پشیمونم کردن از عمل 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

سلام من 5 روزه پیش دکتر احمدی عمل کردم. گروه  دارید منو ببرید؟

سلام عزیزم مبارکه.راضی هستی؟با غلامرضا احمدی؟

گروه داریم ولی لینکشو من ندارم.اگه خواستی ای دی یا شماره بگو ادت کنم

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام عزیزم مبارکه.راضی هستی؟با غلامرضا احمدی؟ گروه داریم ولی لینکشو من ندارم.اگه خواستی ای دی یا شم ...

سلاااام مرسییی. بله تا الان که راضیم ولی هنوز گچ رو بینیمه. بله با غلامرضا احمدی. من براتون درخواست دوستی فرستادم که شمارمو براتون پیام کنم. مرسی