2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
بله مطب احمدی هستم والا انقدررر شلوووغه که خدااا میدونه مثلا من زوود اومدم فعلا که همه راضی هستن&nbs ...

اگه براتون مقدور بود بپرسين از اونايي كه اونجا باهاشون حرف ميزنين نمونه هاي چند ساله ازش ديدن كه افتادگي نوك بيني نداشته باشه

اگه براتون مقدور بود بپرسين از اونايي كه اونجا باهاشون حرف ميزنين نمونه هاي چند ساله ازش ديدن كه افت ...

اخه احمدي بينيارو سر بالا نميكنه 

اخه بعضي دكترا سر بالا ميكنن كه اگه نوك بيني افتاد بد نشه  اما دوست دارم بدونم احمدي  با اينكه سر بالا نميكنه ايا افتادگي داره يا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه براتون مقدور بود بپرسين از اونايي كه اونجا باهاشون حرف ميزنين نمونه هاي چند ساله ازش ديدن كه افت ...

افتادگی اصلااا ندارن من یکی رو حرف زدم هشت سال پیش عمل کرده اصلا افتادگی نداشت یا مشکل تنفس

بهترین اتفاق زندگی من♥️

یعنی بعد هفت ماه مگه چقد ورم داشته؟ عکس قبل عملش رو دیدی؟ بقیشون چی  راضی بودن؟

اون خانومی که من دیدم گفت دکتر گفته چون ورزش رو شروع کرده بینی ورمش زیاد شده و براش آمپول زده بود ولی در کل خودش ناراضی نبود. عکس قبل عملشو دیدم گوشتی بود.

بقیشون به نظرم ناراضی نمیومدن. یکیشون که کلا بینیش قبل عمل استخونی بود . اون یکی هم بینیش به نظرم خوب بود.

من ۹ روزی هس با سجادیان عمل کردم  نمیدونستم اینقد کارخراب زیاد داره    

عزیزم مبارکههههه

نگران نباش. سجادیان دکتر معروفیه منم به خاطر همین که شنیدم دکتر کم ریسکیه رفتم مطبش مشاوره. ولی خوب دیگه انرژی مثبت نداد بهم. یخورده نا امیدم کرد. مریضاشم هیچ کدوم نگفتن که ناراضی هستن فقط یکیشون ورمش زیاد بود که گفت به خاطر ورزشه

ایشالا بینیت خیلییییییی خووووب میشه.😘

شما نمونه عمل شده از یحیوی پسر دیدین؟ خیلی انرژی مثبت بود

اره یکی از دوستای خودم عمل کرده بود پیشش اصلا قبل چ بعدش هیچ فرقی نداشت فقط پول داده بود الکی میگفت نفسمم یکم مشکل داره 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

اره یکی از دوستای خودم عمل کرده بود پیشش اصلا قبل چ بعدش هیچ فرقی نداشت فقط پول داده بود الکی میگفت ...

مرسی

شما بینیت چطوریه؟ بشارتی چی گفت بهتون؟ و دکتر احمدی چی گفتن بهتون؟

مرسی شما بینیت چطوریه؟ بشارتی چی گفت بهتون؟ و دکتر احمدی چی گفتن بهتون؟

من بینیم گوشتی ضخیمه دکتر بشارتی که گفت اگه عمل کنی من میگم30درصد تغیر میکنید ولی دکتر احمدی بهم گفت 100درصد برات درست میکنم 

بهترین اتفاق زندگی من♥️