2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5091813 بازدید | 66694 پست
سلام دوستان بینی استخونی دارم شکسته تو مسابقه ورزشی برا همین انحراف پیدا کرده میخام طبیعی عمل کنم بی ...

بیهوشی بهتره که... هیچی نمیفهمی! ترجیحا دکتری رو انتخاب کنید که متخصص گوش و حلق و بینی باشه نه فقط جراح پلاستیک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منوهم راهنمایی کنید   تازه بزور مامانم اینارد راضی کردم  توکل طایفه من اولین نفرم میخام ع ...

به سلامتی ان شاءالله... یه دکتر خوب انتخاب کن بسپر به خودش 😊 فقط مطمئن شو سلیقه دکترت با خودت نزدیک به هم باشه! نتیجه خوبی میگیری ان شاءالله

سلام دوستان بینی استخونی دارم شکسته تو مسابقه ورزشی برا همین انحراف پیدا کرده میخام طبیعی عمل کنم بی ...

دوستم سجادیان جزو دکترایی هستش که کار خراب زیاد داره و پر ریسکه. ابیانه ام من چندتا کار ازش دیدم از نزدیک نیم رخ خیلی دراز به چشم میان یه جوریه. یه سر به دکتر روزینا بشارتی زاده بزن کارش تو بینی استخونی خیلی قشنگه و طبیعی 

بهترین اتفاق زندگی من♥️

مرضی جان بینی جدید مبارک باشه . عزیزم من اصلا تامپون نداشتم و فقط چند بار در حد چند قطره از بینیم خ ...

سلام خوبید ساقی جون منم قصددارم برم پیش اکرمی الان راصی ازبینیت؟؟راسته  خیلی کار نمیکنه روبینی؟؟اخه من میخوام یگم گوچیک کنه و افتادگیشو رفع کنه .جز خودت دوست و اشننایی میشناسی رفته باشه ؟راضی هستن؟

سلام دوستان منم بینیم گوشتی  و بشدت حالت کوفتگی داره دوتا دکتر رفتم تو تهران میگن هزینه نکن زیاد تغییر نمیکنی و مشکل فقط کوفتگی بینیته که بدت میاد اما من بشدت مصمم که قبل ازعروسیم عمل کنم توروخدا یه دکتر خوب که تو کار بینیهای گوشتی باشه بهم معرفی کنید تهران باشه ممنونم

سلام دوستان منم بینیم گوشتی  و بشدت حالت کوفتگی داره دوتا دکتر رفتم تو تهران میگن هزینه نکن زیا ...

عزیزم دکتر علیرضا توکلی متخصص بینی گوشتین

من کاراشونو از نزدیک و اینستا دیدم خیلی خوب بود خودمم جمعه عمل دارم باهاش

سلام به همه دوستان  من دوشنبه یعنی پریروز رفتم مطب دکتر غلامرضا احمدی پاسداران.اولش گفت بینیت ...

من اول تصمیم داشتم برم پیشه همین دکتر ولی میگن سنش رفته بالا دستش میلرزه 

ولی در کل کاراش خوبه

دوستان نظرتونو درباره کارهای گوشتی غلامرضا احمدی میگید؟ نیمه فانتزی بخوام میتونه دربیاره ؟ سجادیان ب ...

احمدی طبیعی کار میکنه ولی شیک نه اینکه هنوز بینی بزرگ باشه...کارهای گوشتیشم خوبه.من تو مطبش خیلیا رو دیدم که گفتن گوشتی بودیم.دو سه تا دختر بودن که میگفتن اصلا گوشتیه خفن بودیم ولی دکتر جمعش کرد.

بله تامپون هم میذاره.میگه باید گذاشت میگه اونایی هم که نمیذارن جنبه تبلیغ داره.نظرش اینه

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!