2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095399 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من بینی استخونی بزرگی داشتم خیلی خجالت می کشیدم فکر می کردم که همه به من نگاه می کنند و مسخره ...

خیلی زشته که به خاطر پول میاید اینجا با جون مردم بازی میکنید. خدا ازتون نگذره اگر باعث درد و رنج مردم بشید با تبلیغاتتون. شما با این آیدی اسم دکترهای زیادی رو آوردید و اعلام کردید با این دکترها عمل کردید از جمله: دکتر علیرضا حلاج، دکتر شهریار حدادی (پروتز سینه)،دکتر محمد گلی، دکتر حمیدرضا فلاحی دکتر نصیبه رستمی، دکتر ماریا مرادی، دکتر هومن ادیبی، دکتر سامان خرمی نژاد، دکتر علی اصغر شیرازی، دکتر شهریار حدادی، دکتر کاظم زرگری، دکتر طاهری نیا، دکتر کامران بابایی و ....

اسمهای کاربری دیگه رو هم استفاده میکنید در تایید حرفاتون از جمله:  آیدا1359، masi_sh ، نقراس، lovely97، گندم9999 ، ngynahmadi، گلاب_بانوی ایرانی

دوستان  اسم این دکترها رو در لیست دکترهای تبلیغاتی بذارید

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)

دوستان من بینیم استخونیه و انحراف تیغه دارم. بین دکتر بنیادی و دکتر محبی گیر کردم. راهنمایی کنید لطفااااا نظر خودم بیشتر اینکه برم پیشه دکتر بنیادی اما از انحراف تیغه بینیم میترسم 

وای چه تابلویی خودت میگی خودتم جواب خودتو میدی...ینی عین این فیلم فارسی های تابلووو...اوااا این که دکتر منه...ههه مسخرس واقعا

به نظر من دیگه کسی هیچ عکس العملی نشون نده شاید از رو بره طرف با دار و دسته اش

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!

بگذریم...

بچه ها من امروز رفتم مطب غلامرضا احمدی.واسم عکس و اسکن نوشت.راست بگین کدوماتون اونجا بودین امروز؟ببینم دیدمتون یا نه

ینی این دکتر یه دونه ناراضی هم نداره.همه خوشحال و خندون.گفت شنبه عکس و اسکن ببرم تا تاریخ عملو فیکس کنه

البته من دومین بار بود که میرفتم و عکسو واسم نوشته بود اما تو کیف دوستم جا مونده بود منم دوستمو ندیدم و رفتم مطب که دوباره بنویسه.

البته به قصد دیدن نمونه بیشتر رفتم اما باز مثل اون دفعه دیر رسیدم و کمتر نمونه دیدم اما همونایی که دیدم همه راضی بودن.تا ساعت نه و نیم ویزیت میکرد دکی

سلام دوستان بینی استخونی دارم شکسته تو مسابقه ورزشی برا همین انحراف پیدا کرده میخام طبیعی عمل کنم بین دکتر سجادیان و ابیانه موندم کدوم بهتره و ایتکه مادرم اصرار دارن بدون بیهوشی عمل کنم ایا امکانش هس با بی حسی موضعی این عمل انجام بدم کسی تجربه ای داره در این مورد

سلام کسی تازگیا پیش دکتر کامران اکرمی عمل کرده؟؟؟میگن فقط بینی های کوچیکو خوب درمیاره من بینیم استخونیه قوز اینا نداره یکم بزرگه میخوام یکم جمع کنه و افتادگیشو درست کنه اگه کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون

ممنونم عزیزم اگه دکتری میشناسید که طبیعی عمل میکنه ممنون میشم معرفی کنید

به دکتر بصام یه سر بزن. منم طبیعی دوس داشتم از تعریفای یکی از دوستان همینجا از اخلاق و کار دکتر بصام مشتاق شدم برم سراغش. اولین و آخرین دکتری بود که رفتم پیشش. تو همون جلسه مشاوره هم وقت عمل گرفتم ازش. به نظرم دکتر خوبیه :)