2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داره کم کم یکسال میشه.از نظر تنفس خوبه بینیم.طبیعی عمل کردم.از ایرادات بینیم خیلیش کم شد و برطرف شد ...

والا منم از اینش میترسم ی تبی افتاده بینشون میگن طبیعی طبیعی بعد اینهمه درد اینهمه هزینه دست احر اونجور که تو ذهن ادمه تغییر نمیبینی که هیچ تازه اون ایرادات اصلی هم برطرف نشده..انگار هنو مثه چن سال پیش دکترا فانتزی کار کنن بهتره  

سلام خوبین؟ دکتر محبی کسی میشناسه به من معرفی شدن  کارشون چطوره قبلا بنظرم شنیده بودم یادم ...

مر مر جون فک کنم تو این تاپیک خوندم کار خراب داشته ولی بازم خودتون بیشتر سرچ کنید

مر مر جون فک کنم تو این تاپیک خوندم کار خراب داشته ولی بازم خودتون بیشتر سرچ کنید

مرسی عزیزم پس به همین دلیل حذفش کردم 

چون ی زمانی لیست دکترا رو مینوشتم و بعد ناراضی میدیدم حذفشون میکردم 

دکتر حجت چی ؟ چیزی شنیدین؟ اسم کوچیکشونم نمیدونم ولی شنیدم بعد عید قیمتش رو زیاد نکرده و همون ۴تومنه. 

مرسی عزیزم پس به همین دلیل حذفش کردم  چون ی زمانی لیست دکترا رو مینوشتم و بعد ناراضی میدیدم حذ ...

نه والا نشنیدم..گفتم همسایمون دستیار هادی زاده بوده میگف خوب بوده البته این اماره سه سال پیشه گف چون دیگه پیشش کار نمیکنم اطلاع دقبقی ندارم

والا منم از اینش میترسم ی تبی افتاده بینشون میگن طبیعی طبیعی بعد اینهمه درد اینهمه هزینه دست احر اون ...

سلیقه ایه.من از طبیعی بودنش راضیم اتفاقا فانتزی نمیخواستم.فانتزی قپس زیاد و نوک بیتی سر به بالاست خیلی.فقط این قوسه بینیمو خوب نشده یه کم ناراضیم.

در مورد دكتر يوسف حسيني اقدم كرج چيزي شنيدين يا كسي هست اينجا پيش اين دكتر عمل كرده باشه؟

عزيزم من اسمشونو شنيدم يه نمونه ام ديدم ازشون كه خيلي خوب بود ولي بايد برم مطبشون ببينم چه خبره!

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤
در مورد دكتر يوسف حسيني اقدم كرج چيزي شنيدين يا كسي هست اينجا پيش اين دكتر عمل كرده باشه؟

خیلی از بچه های تهرانو میشناسم میرن کرج..ولی تا حالا به جراحی تو کرج فک نکرده بودم...میگفتن دکترا خوبی داره نرخشونم پایین تره تا تهران..کاش میشد ی مطب گردی تو کرجم میرفتیم

بچه ها من دیروز یه نمونه کار از دکتر گلی دیدم خیلی خوب بود کسی اسمشو شنیده ؟ دختری ک پیشش عمل کرده بود میگفت قبلاً هزینه هاش بالا بوده یبار اومده تی وی مجبور شده هزینه هاشو کمتر کنه اون موقه 5 عمل کرده فک کنم گف یک یا دو سال پیش و گفت الان نمیدونم چقدره

دکتر سلطانی فر ام من دیروز پیجشو دیدم کارش ب ظاهر ک خوبه و با کمال تعجب قیمتش (3 - 3.5 )! احتمالا دو تا گزینه بعدیم برا مطب گردی حسینی اقدم کرج و  سلطانی فر تهران  باشن که حتمن فرصت بشه برم اطلاع میدم نتیجه رو

من امروز رفتم پيش حسيني اقدم و اصلا خوشم نيومد دو نفر هم بودن كه نميتونستن نفس بكشن و گفتن تو رو خدا پيش اين دكتر عمل نكن و نوك بيني رو هم جالب در نيورده بود گوشتي ها كه اصلا خوب نبودن به منم گفت پوستت خيلي نازكه و ممكنه خط و فرورفتگي بيفته😔

من امروز رفتم پيش حسيني اقدم و اصلا خوشم نيومد دو نفر هم بودن كه نميتونستن نفس بكشن و گفتن تو رو خدا ...

جدي!!پس يعني نريم پيشش

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤