2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095534 بازدید | 66697 پست

سلام بچه ها 

من دكترايي كه تا حالا ويزيت شدم:

دكتر ابيانه كه راستش نمونه هايي كه ديدم تو مطب خيييلي خييلي طبيعي بود من ميخوام يكم كوچيكم بشه كه كلا نپسنديدم ولي رفتار دكتر خوب بود+پوستش😂

دكتر مقدم فرد كه ويزيتم كرد كلي ايراد رو صورتم گذاشت تو مطبشم يه اتفاقي افتاد كه كلا ديگه سمتش نميرم

دكتر ملكي كه مطبش تو سپهبد قرني  هيچكس نبود نمونه نديدم ازشون.خيلي ام سنش بالا بود  🙃

دكتر نادريان كه گفتن عمل نميخواد بابا خوبه فيسِت، ولي خب قيمت خيلي بالا داد بهم كه كلا منصرف شدم با ايشون  ،در ضمن خيلي خوش برخورد بودن

دكتر محمدرضا نجفي خيلي خيلي تعريف شنيدم ازش ولي چند روز پيش تو كأمتنا يكي نوشته بود فوتي داشته ولي خيلي اكي هستم باهاش عمل كنم .ويزيت نشدم هنو

دكتر حسيني اقدم توي كرج و دكتر خالقي و بصام هم مدنظرمه كه دكتر بصام تو پيجش انگاري گنده ميكنه دماغو ولي خو همه راضين ازش

دكتر ميلاني هم همينطور....

خدايا کمکم کن زندگیمو بهتر کنم واسه ارامشم یه صلوات میفرستی دوستم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه ما قبلا کمک جراحه دکتر هادی زاده بودن که تو جردن هست مطب اشون...میگف تا سه سال پیش که پیششون بودن ترمیمی و به قولی مرجوعی نداشتن  گفتم ببینم اقای مانی و یا کسایه دیگه اطلاعی دارن از کار ایشون

سلام دوستان.منم میخوام عمل کنم.فعلا دکتر سجادیان مد نظرمه ولی خیلی سخت پسند و حساسم.  

برای بینی استخوانی که نتیجش طبیعی بشه چه دکتری رو پیشنهاد میدین

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
راستی مرمر جون دکتر برومند رو اسم بردی من مطب اش رفتم زیاد جالب نبود..بنظرم خیلی جا داره که جا بیافت ...

سلام نجمه جون اره عزیزم من خودمم کارشون رو توی سایت دیدم فقط صرف اینکه بچه ها قیمت خواستن و من قیمتشو پرسیده بودم گذاشتم وگرنه کارشون با سلیقه منم جور نیست.

راستی ی دکتر حبیب سهرابی هم هست توی کانال های مجازی خیلی تبلیغات دارن و میگن که گارانتی مادام العمر که البته بنظر من این حرف خیلی خنده دار اومد دماغی که خراب شه دیگه چجوری گارانتی میخواد قبول کنن یعنی تعویضش میکنن     ولی خیلی مناسب میگن البته نمونه کاراشو من اصلا نپسندیدم که کاملا سلیقه ای هست... قیمت رو ۳ تومن و ۴ تومن میگن.

در کل بنظرم دکترایی که بیمارستان عمل میکنن همیشه از دکترایی که کلینیک جراحی رو انجام میدن مناسبتر میگیرن 

.

.

راستی دکتری بنیادی رو کسی نمیشناسه؟ ی نفر ایشون رو به من معرفی کردن زنگ زدم گفتن که مهرماه میتونن وقت ویزیت بدن ولی فراموش کردم قیمت رو بپرسم... کارشون چطوره؟ کسی میدونه؟

اگر دکتری هست که بشه توی تایم صبح ملاقاتش کرد و مدنظر کسی هست برای عمل یا اینکه شنیدین کارش خوبه لطفا بگین من دارم میام تهران توی تایم صبح بتونم برم و باهاشون صحبت کنم.

نجمه جون بنظرت دکترایی که دارم میرم خوبن؟

۱. دکتر حسنانی   

۲. دکتر آمالی      

۳. دکتر اسلامیان کوپانی    

۴. دکتر سلطانی فرد   

۵. دکتر صادقیان   

ناراضی از این دکترا نشنیدین؟

اگر دکتری هست که بشه توی تایم صبح ملاقاتش کرد و مدنظر کسی هست برای عمل یا اینکه شنیدین کارش خوبه لطف ...

عزیزم دکترا کلا صبح ها عمل دارن بعدازظهر میان مطب. از ساعت ۳ به بعد

ازین لیست که نوشتی من حسنانی رو رفتم خوشم اومده ولی هنوز شک دارم

راستی مرمر جون دکتر برومند رو اسم بردی من مطب اش رفتم زیاد جالب نبود..بنظرم خیلی جا داره که جا بیافت ...

نجمه جون ازین دکترهای که من تو لیست نهاییم دارم اطلاعاتی داری؟ تشخیص دادن دماغم استخونی با پوست خوب و معلومیه. واقعا نمیدونم چه تصمیمی بگیرم 

حسنانی

باقر حسین نژاد

هومن فرهنگ مجد 

عزیزااااان لطفا راهنمایی کنید توروخدا