2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094977 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من تازه عضو سایت شدم. بینیم گوشتیه و میخوام طبیعی عمل کنم. دوستان میشه چند تا دکتر که بینی گوشت ...

سلام، منم بینیم خیلی گوشتیه و میخوام طبیعی عمل کنم واسه بعد عید از دکتر قارونی وقت گرفتم، تا ببینیم چی میشه! باید از خود دکتر بپرسید که تو عید عمل میکنن یا نه ولی بعید میدونم، اونا هم تعطیلات میرن دیگه! 

عزیزم یعنی ورم اش نمیخوآبه؟  

ورم که مسلما میخوابه دوست عزیز، ربط به دکتر هم نداره بلکه ربط به بدن خود بیمار و رسیدگی هایی که بعد از عمل (خودمون)  انجام میدیم داره. دوستان چند صفحه قبل راجع به رسیدگی هاشون برای قبل و بعد عمل خیلی صحبت کردن، حتما مطالعه کنید صفحات این تاپیک رو. 

سلام دوستان من به شدت به کمک و همفکری شما احتیاج دارم من بینیم استخوانی بین دکتر شاهین میلانی و روز ...

سلام 

دوست من با بشارتی عمل کرد (11 ماه پیش انجام شد و عمل اول بینیشون بوده یعنی ترمیمی نبودن). قبل از عمل بهشون نگفت که از گوششون شاید لازم بشه غضروف بردارن ولی وسط عمل اومدن از همسرشون اجازه گرفتن و غضروف برداشتن. بینیشون نوکش خیلی بزرکه شاید به خاطر ورمی هست که هنوز دارن چون زمان میبره ورم بخوابه. یک چیز دیگه ای که این خانوم ازش راضی نبود این بود که بعد عمل بینهایت ورم داشت و کبود شده بود و یکی از چشماشون تقریبا باز نمیشد و من وقتی عکسشون رو دیدم ترسیدم. ولی با این جال بینی طبیعی شده. ایشون سنشون هم بالای 40 سال بود.

مطب گردي دكتر برادران (ص ٢٩٠٧) دكتر احمدي (ص ٢٩٠٨)