2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094515 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام كسي هس درمورد دكترمفرد بدونه چطورعمل ميكنه كارش خوبه يانه؟كسي پيشش عمل كرده؟من ميخام ترميم كنم موندم پيش كدوم دكتربرم  اين دكترو تعريف ميكنن.ميترسم مثل عمل اولم باشه ازدكترقبليم  خيلي ناراضي ام فقط قوس شوسوهان كشيده وسلام ديگه هيچ ايرادشوبرطرف نكرده.

سلام كسي هس درمورد دكترمفرد بدونه چطورعمل ميكنه كارش خوبه يانه؟كسي پيشش عمل كرده؟من ميخام ترميم كنم ...

سلام من دختر خالم پیش دکتر مفرد عمل کرده از لحاظ تنفس مشکلی نداره بینیشم خوب شده از لحاظ مراقبت های بعد عملم به بیماراش توجه میکنه در کل راضیه 

اهان ممنونم جونم فدات طبيعي شده بينيش ياكمي سربالاس؟نوكش جمع وجوره؟قيمت چندداده؟دكتربرامنو٦تومن گف؟درمورد دكتر خشايار احمدي چيزي ميدوني اون كارش چطوره؟كدومش بهتره ميدونين؟

اهان ممنونم جونم فدات طبيعي شده بينيش ياكمي سربالاس؟نوكش جمع وجوره؟قيمت چندداده؟دكتربرامنو٦تومن گف؟د ...

خواهش میکنم عزیزم 

بینیش ی ذره سربالاس نوکشم تیزه اون تیر5تومن داد فکر کنم من بهت دکتر افلاکی هم پیشنهاد میکنم ولی اگه میخوای بینیت طبیعی باشه دکتر بصام خوبه من خودم1شنبه با ایشون عمل دارم 

دکتر احمدی نمیشناسم 

من اصلا نوك تيزنميخام وزيادم طبيعي نميخام پس كار افلاكي خوبه؟كوتاهم ميكنه؟ميخام جمع وجورباشه احساس ميكنم كمي درازه ونوكش جمع وجور نيس بيني ام استخواني هس تواينستاهستش اين دكتر؟

من اصلا نوك تيزنميخام وزيادم طبيعي نميخام پس كار افلاكي خوبه؟كوتاهم ميكنه؟ميخام جمع وجورباشه احساس م ...

من اگه طبیعی نمیخواستم با دکتر افلاکی عمل میکردم بنظرم دکتر خوبیه اره عزیزم اینستا داره