2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094805 بازدید | 66696 پست
اصلا💗💗ولی واقعا ناراحتم😔😔😔😔😔از دکتر ناراحتم  بهشون بی اعتماد شدم یبار تو اینستا دیدم ک ...

چی بگم والا مشکل ایجاد شده یه طرف آدم از دکتر توقع داره پاسخگو باشه و بیمار رو آروم کنه این حرکات خلاف اخلاق هست .

حالا اگر کاری از من برمی یاد یا سوالی دارین بپرسید در خدمتم.

چی بگم والا مشکل ایجاد شده یه طرف آدم از دکتر توقع داره پاسخگو باشه و بیمار رو آروم کنه این حرکات خل ...

میخواستم ببینم شما از آمپول کورتون بینی اطلاعی دارید؟

ضرر داره نداره؟

اصلا بزنم نزنم؟

بعد من دوخط موازی روی بینیم ندارم شما دارید؟ 

یا برا شماهم فقط صاف و صوف کرده؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخواستم ببینم شما از آمپول کورتون بینی اطلاعی دارید؟ ضرر داره نداره؟ اصلا بزنم نزنم؟ بعد من دوخط ...

والا آمپول کورتون که گفتم تو پوستای نازک باعث پستی بلندی می شه واسه همین دکتر برای خیلی ها نمی زنه .در مورد خط تیغه من خط تیغه دارم چون بینی من قوز داشت و تیغه ام پرکار بود بیشتر از همه جا روی اون قسمت کار کرده. اگر منظورتون از خط موازی اینه بله اون دوتا خط رو داره.شما به خاطر او برآمدگی اون خط رو ندارید

درمورد سوهان کشیدن بعد عمل بینی اطلاع دارید؟

سوهان کشیدن مالِ جای قوز هست خیلی دکترا با بی حسی انجام میدن ولی تا جایی که من می دونم ابیانه هر کاری بخواد انجام بده با بیهوشی و توی اتاق عمل انجام می ده

سلام.راستش تعداد صفحات زیاد بود نتونستم بخونمش جواب سوالمو پیدا کنم.بینیم قوز داره میخوام اسفند عمل کنم.دخترم تا اونموقع یه سال و سه ماهشه.بنظرتون خیلی سخته برام؟دوتا نکته اینکه من خیلی بد دردم مثلا بعد سزارینم وحشتناک درد داشتم که با هیج مسکنی آروم نمیشدم.دوم دخترم کنار شیر خودم شیر خشک هم میخوره...

سلام دوستان،من امروز مطب دکتر سجادیان رفتم ،بینیم گوشتی غضروفیه...گفت پوستت ضخیمه ولی من خوشبینم بین ...

بالاخره یک نفر دیدم که گفته خوش بینم .از بس رو همه عیب میزاره .ازش بعیده !! دماغت چطور بود که ازت خوشش اومده؟

والا ریما من نفر اول بودم زود رفته بودم دکتر باحوصله بود....من همش گفتم دکتر من خیلی دودلم و اینا و از هجده سالگی میخوام عمل کنم میترسم نظر شما چیه خوشگل میشه بینیم گفت من خوشبینم ... پوست بینیت کمی ضخیمه ولی پوستش خوبه در کل