2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094900 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان کسی دکتر جهاندیده رو میشناسه ؟ من چندتا از مریضاشو دیدم خوب بودن با چندتاشونم تو اینستا صحبت ...

سلام الیکو جان
من قصدم اینه که با جهان دیده عمل کنم البته بصام و بنیادی هم تو لیستم هستن.میشه هرچی اطلاعات از جهاندیده داری به منم بگی؟ مرسی

سلام به همه خانوما میخوام بهتون یه دکتر معرفی کنم خودمم پیشش عمل کردم کارش کلا طبیعیه من هر جا رفتم مطبش کلینیکی که عمل میکنه و حتی پذیرش بیمارستانی که بعضی روزا میاد همش ازش تعریف میکردن حتی بعضی مرضاش انقد مطمئن بودن از کارش چون اطرافیانشون پیشش عمل کردن اصلا جای دیگه نرفتن من روز عمل تو کلینیک دیدم که یه دکتر ۸/۵میگرفت من استرس گرفتم ولی آقایی که  پذیرش میکرد گفت که اینا پول مفت میگیرن گفت خیالت از کار دکترت راحت باشه به نظرم یه سر برید پیشش

این دماغ گوشتی واقعا رو اعصابه. دکتر سجادیان رفتم گفت نباید انتظار داشته باشی مثل دماغای پوست نازک ...

خیلی به سجادیان فکر کردم ولی تحمل ورم ندارم همینطوری ورم داره بعد عملم بخواد ورم داشته دق میکنم

خیلی به سجادیان فکر کردم ولی تحمل ورم ندارم همینطوری ورم داره بعد عملم بخواد ورم داشته دق میکنم

مگه ورم دست دکتره؟.دماغ گوشتی ورم داره .چه حالا دلمون بخاد چه نخاد .فقط فکر کنم اون به همه میگه که ورم داری  که بعد عمل غرنشنوه و مریضا صبوری کنن مگه در هر حال دماغ گوشتیا ورم دارن. راستش هر کاری میکنم و مطالب این فروم و عکسهای سایتشو میبینم بیشتر بهش فک میکنم