2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094933 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.من هم میخام ماه دیگه عمل کنم.تا الان بالای ده تا مشاوره رفتم.پوستم چربو ضخیمه و جوش هم  بع ...

سلام ریما جان اول اینکه بهت پیشنهاد میکنم تاپیک رو بخونید دخترهایی که گفتی خوبن اما خب بستگی به خودت و سلیقتم داره و درضمن عمل بینی یا هر جراحی زیبایی ریسکه و باید بپذیریم همه دکترها هم عالی عالی میان بهرحال کار بدم دارند باید بری حضوری و کارها و ببینی

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
سلام به همه من تازه عضو شدم اگه کسی تجربه داره لطفا جواب بده دارم از نگرانی میمیرم من دو هفته اس عمل ...

عزیزم ایشالا که چیزی نشد ولی خیلی مراقبش باش کار خوبی کردی به دکتر نشون دادی حالا هم چاره جز صبر نیست نگران نباش و همش به خودت بگو چیزیش نشد و قرارهای عالی شه

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
دماغتو بذار لای کتاب محکم کتابو ببند تا دماغت کوچیک شه هه هه

انحرافشم درست میشه دکتر یاشار؟  

مرسی عزیزم توکل به خدا  ولی خیلی استرس دارم از زندگی افتادم همش غصه میخورم روزای بعد عمل خیلی خوب بود ولی همش کوفتم شد خیلی دوست داشتم اگه برا کسی پیش اومده و بعد هف هش ماه چیزی نشده بهم بگه اصلا امید ندارم

مرسی عزیزم توکل به خدا  ولی خیلی استرس دارم از زندگی افتادم همش غصه میخورم روزای بعد عمل خیلی خ ...

نگران نباش من خیلی شنیدم که بینی ضربه خورده ولی طوری نشده ضربه ی خیلی شدید و از کنار بینی و نیم رخ  رو باید خیلی مواظب باشی

سلام ریما جان اول اینکه بهت پیشنهاد میکنم تاپیک رو بخونید دخترهایی که گفتی خوبن اما خب بستگی به خودت ...

کل اینجارو با اینستا خوندم بعد رفتم مطب گردی حدود بیشتر از ده تا اخرش به این دکترا رسیدم

الان مثلا خیلی بامزه اس این طور حرف زدن به شوخی هم اصلا قشنگ نیست

آمین جان راستش من میرم مطب کلا انگار گیج میشم البته یه لیست سوال که فکرمو مشغول کرد لیست گرفتم که از دکتر بپرسم دکتری هم که انتخاب کردم ابیانه کلا از سبک کاراش آنقدر خوشم اومد که هر دکتری هم بعد و قبلش دیدم زیاد به دلم ننشست میخواستم ببینم چیزی هست که نیاز باشه بپرسم و مهم باشه؟راستی بینیت ماشالا چشم نخوره عالی شده احتمالا عکستم تو آلبوم مورد علاقه نشون دکتر بدم  کلا اگر توصیه داری خوشحال میشم بهم بگی

کل اینجارو با اینستا خوندم بعد رفتم مطب گردی حدود بیشتر از ده تا اخرش به این دکترا رسیدم

خب خوبه که کامل گشتی حالا طبق مشاوره های که شدی و البته معیارات باید دکتر انتخاب کنی به عنوان مثال خیلی ها براشون متخصص گوش و حلق و بینی مهمه اما خیلی ها هم نه فقط تخصص زیبایی هم دکتر داشته باشه براشون کافی حالا این یک مثال بود باقیشم برمیگرده به سلیقه شخصی خود شما