2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094956 بازدید | 66696 پست
ممنونم.دکترخوب کیو پیشنهاد میدی؟

من بنیادی و بصام بالای لیستم هستن بصام بیشتر از بنیادی بینی رو خوشگل میکنه ولی باز خیلی کوچیک نمیکنه و کلا طبیعی کاره و اگه بینیت ظرفیت کوچیک شدن یا قوس نداشته باشه نمیده حتی اگه خودت بخوای باز نگاه به بینیت میکنه که میشه یانه...من این دکتری رو ترجیح میدم که سلیقه بیمار رو فقط لحاظ نمیکنن و خودشون با توجه به بینی و میزانی که راه داشته باشه کوچیک میکنن اینجوری مشکلات تنفسی پیش نمیاد 

بعد هم قارونی و ابیانه تو لیستم هستن

بینی طبیعی میخوام  و محدودیت بوجه هم دارم ترجیحم اینه تا 6 میلیون بشه هزینم....تو این قیمت ها اینا خوبن...من کلا پیگیر کسایی که بالای 10 میلیون عمل میکنن نشدم اصلا وگرنه دکتر های هزینه بالای خوب هم هست

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بنیادی و بصام بالای لیستم هستن بصام بیشتر از بنیادی بینی رو خوشگل میکنه ولی باز خیلی کوچیک نمیکنه ...

مرسی پری جون.والا من چون شهرستانم دقیق نمیدونم کدوم دکترا خوبن، توی سایتا میگردم مرسی که اطلاعات دادی.

توی لیست من 

بنیادی

ابیانه

رضایی

اشتری

محبی

هستن و اصلا نمیدونم کدومشون خرابی ندارن.من یه کار طبیعی بدون خرابی میخوام.اگه از این دکترا هم اطلاعی داری بهم بگو لطفا،کار خراب و ناراضی ندارن؟ قیمتاشون؟

با سلام بچه ها بینی من گوشتی هستش و من یه بینی جمع و جور و فانتزی میخوام و طبیعی بودنش برام مهم نیست کسی اسم دکتر محمد رضا نجفی رو شنیده!؟ دکتر فانتزی سراغ ندارین؟ ممنون میشم راهنمایی کنین

سلام

کی اینجا با ابیانه عمل کرده قبلاً چند نفر بودن من الان اسم آمین یادمه اگه کسی هست لطفاً بگه 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بالاخره تموم شد خوندم تقریبا از صفحاتی شروع کردم که سارا و مرضیه از عمل پشیمون بودن  هرشبم هی تصمیم عوض میشه اما حداقل دکترمو پیدا کردم قصد دارم چندبار دیگه هم برم مطب کارهاشونو ببینم آمین جان اگه هستی بیای ممنون میشم 

خب کسی جدیدا عمل نکرده؟چرا اینجا آنقدر خلوته؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

سلام به همه من تازه عضو شدم اگه کسی تجربه داره لطفا جواب بده دارم از نگرانی میمیرم من دو هفته اس عمل کردم و از فرم بینیم راضیم یه پسر دارم که روز دهم یه مشت زد رو دماغم یه قطره خون اومد دکتر گفت فعلا همه چی خوبه ولی تاشیش ماه دیگه که ورمش میخوابه معلوم میشه. ممکنه که چیزیش نشده باشه؟ خواهش میکنم اگه براتون اتفاق افتاد ه بگید

سلام.من هم میخام ماه دیگه عمل کنم.تا الان بالای ده تا مشاوره رفتم.پوستم چربو ضخیمه و جوش هم  بعضی وقتها میزنه.

برای دماغ گوشتیم به این لیست اخر رسیدم.

۱.دکتر یحیوی

۲.دکتر سجادیان

۳.دکتر محبی 

۴ دکتر عباسی.

اگه کسی تجربه های دا ره در زمینه مشاوره و عمل با این ها کمک کنه

ممنون