2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094956 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با دكتر مسعود بنيادي عمل كه بدون هيچ دردي خيلي راحت، اخلاق دكتر و تيم بيهوشي و كيلينيك هم عالي، تنه ...

دکتر بنیادی که تامپون نمیزاره چرا با دهن نفس میکشیدین بدون تامپون هم نمیشه با بینی نفس کشید یعنی؟

بنیادی تو گزینه های منم هست...چون خیلی طبیعی عمل میکنه فقط میترسم پرو جکشن رو کم نکنه چون اکثر کاراش این جوری خیلی کوچیک نمیکنه

دارم جهان را دور میریزم/من قوم و خویش شمس تبریزم.

سلام من مدتي هست كه اين تاپيك رو ميخونم. من ايران نيستم ميخوام براي دو يا سه هفته بيام و بينيم رو عمل كنم. پليپ دارم و بينيم قوز داره. 

دوستان جديدا مطب گردي كردين كه تجربياتتون رو به اشتراك بگذارين؟ براي ببني استخواني با عمل طبيعي يا نيمه فانتزي دكترهاي كم ريسك در حال حاضر چه كساني هستن؟

ممنونم

من توي اينستاگرام هم خيلي كامنت ها رو خوندم. راستش قابل اعتماد نيست چون يه سري كاربر قلابي و ثابت كامنت همش ميذارن زير كاراي دكترا. 

به چند تاشون مسيج دادم كه شما منشي دكتر هستين كه تا دكتر عكس ميذاره سريع كامنت تعريف ميذازين؟ گفتن نههههه مريضاشيم... ايا مريضا انقدر بيكارن كه زير هممممه عكس هر بيان كامنت بدن؟

خلاصه گيج شدم خيلي.

چرا هيشكي جواب نميده😐 كسي اطلاع داره كار دكتر احمد زمانيان براي بيني گوشتي خوبه يا نه؟؟؟فلكه صادقي ...

من كه اين همه از اول اين تاپيك رو دنبال ميكنم و خيلي هم كامنت هاي اينستاگرام رو خوندم اصلا اسم زمانيان نديدم. 

من البته مرجع موثقي نيستم چون مرجع من اينستا و همين تاپيك هست. 😐😁😁😁

من تصمیم دارم بینیمو عمل کنم بینیم گوشتی غضروفیه از کارای سامی خیلی خوشم میاد کسی هست پیشش عمل کرد ...

سامي رو طبق كامنت ملت در اينستا ميدونم كه خوبه كارش و باتجربه هست، اما يكم گرون تره نسبت به بقيه.

سامي رو طبق كامنت ملت در اينستا ميدونم كه خوبه كارش و باتجربه هست، اما يكم گرون تره نسبت به بقيه.

من قبلا پیشش ویزیت شدم ولی نتونستم ازش نمونه ببینم

دکتری که بتونه بینی گوشتی خوب در بیاره سبکش هم مثه سامی باشه ولی باقیمت پایینتر سراغ ندارید!؟

اینستا پیج داره مگه ؟اگر داره ایدیشو میدی لطفا

نه اتفاقا اينستا پيج نداره. دكتراي قديمي و با تجربه مثل سامي و اميري زاد از اين سوسول بازيا ندارن. يه كله بايد بري مطب.😁😁😁

من از كامنت هايي كه ملت زير پست هاي صفحه جراحي زيبايي ميذارن نتيجه گيري ناقص كردم كه سامي خوبه ولي گرونه. ناراضي كم داره.