2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094913 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شماچندوقته عمل کردی؟بینیت ورم داره یاخوبه ازنظرخودت؟میتونی عکس جدیدبینیت روبذاری؟دکترقارونی از ...

من 3 ماه و 28 روزه عمل کردم.ورم اره داره ولی هی تغییر میکنه،قبلا ورم تو سه رخ بود اما الان تو نوک بینیمه.از روبه رو که خیلی خوبه،ولی قوس نیم رخ کمه.عکسم چند صفحه قبل گذاشتم،با اون موقع زیاد فرقی نکرده.

عکس روبرای انحراف بینی و ارائه به بیمه گرفتم.

دقیقا درسته...چه جالب منم دکتر قارونی تنها دکتري بود که بین دکترهایی که رفتم همه ایرادات بینیم حتی ا ...

عزیزم دوستم یک ماه قبل از من عمل کرد در ظاهر انحراف نداشت مشکل تنفسی هم نداشت قبلش ‌ولی خوب نمی شه گفت شاید از قبل یه مختصری انحراف داخلی داشته کوچیک شدن بینی مزید بر علت شده بحثِ من اینِ که باید حتما قبلش بررسی بشه که انجام نشده.

عزیزم دوستم یک ماه قبل از من عمل کرد در ظاهر انحراف نداشت مشکل تنفسی هم نداشت قبلش ‌ولی خوب نمی شه گ ...

اهان پس از ظاهر معلوم نبوده.مال من معلوم بود قشنگ.هوا هم تو تنفس یکسان از سوراخ بینی نبود.الان نفس میکشم دو سمت به داخل کشیده میشه بینیم.خیلی سخته امیدوارم مشکل دوستت حل بشه امین جان

اهان پس از ظاهر معلوم نبوده.مال من معلوم بود قشنگ.هوا هم تو تنفس یکسان از سوراخ بینی نبود.الان نفس م ...

آره تنفس خیلی مهمه فعلا دارو مصرف می کنه ان شاالله که خوب بشه😊😊😊😊

سلام. دکتر محمد علی اکبری کارشون چطوره؟ کسی اطلاع داره؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام

عزیزان دکتر علی شهابی و دکتر عرب باهم همکار هستن. من توو گروهشون عضو هستم عملاشون خوشگل بود . عکس بینیمو فرستادم گفتن عالی میشه. میخواستم ببینم از شما دوستان که تهران هستین کسی میشناستشون یا عمل داشتن باهاشون که راضی باشن یا برعکس؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
سلااااام ...منم بعد ازاینکه یک سال این تاپیک رو خوندم الان یکماهه که عمل کردم بادکتر یحیوی والانم خد ...

سلام دوست عزیز منم میخوام بینیمو عمل کنم و کارای یحیوی رو خیلی پسندیدم
شما پیش شهریار یحیوی عمل کردی؟
میشه عکس قبل و بعدتو ببینم؟
الان جند وقته عمل کردی؟
مشکل تنفسی یا آبریزش بعدش نداشتی؟

جقدر هزینه عملت شد؟

سلام .دکتر خوب جراحی بینی تو تبریز معرفی کنید.خیلی ممنونم اگ کمک کنید میسی😘

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝