2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094720 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوب!باشه پس منتظرم

من امروز رفتم مطب دکتر بصام . بینیمو معاینه کرد گفت انحراف داخلی دارم و پوست و استخون و غضروفم برای عمل مناسبه . بینیم استخونیه . بهش گفتم پره های بغلم باز میکنید گفت اگر نیاز نباشه نه . بستگی به فرم کلی بینی بعد از تراش استخونام داره . دکتر آروم و با صبر و حوصله ای هستن . ویزیتم نمیگیرن بابت مشاوره . در کل به من گفت تو تصوراتت خودتو خیلی عالی نبین . ایراداتو برطرف میکنم و تمام تلاشم رو میکنم بینیت از این چیزی که الان هست بهتر باشه . امید واهی و خیالی نمیده نمیگه صد در صد اینچنان و آنچنان میکنم . بنظرم حتی از حد معمولم کمتر بهت امیدواری میده ولی صادقانه حرف میزنه . سلامت تنفس براش تو اولویته و ابدا ریسک نمیکنه رو این مورد . من خودم طبیعی پسندم و دکتر برام مناسب بود . چندتا از بیماراشونم دیدم توی مطب فرم بینیشون خوب بود ورم عجیب غریبم نداشتن . خلاصه که من حساسیت بخرج ندادم سر ازین مطب به اون مطب رفتن . حس درونیمم با دکتر بصام اوکی بود . معتقدم هستم حساسیت بیش از اندازه نشون دادن اشتباهه . خلاصه که وقت عمل گرفتم انشاالله 29 مهر ماه . هزینه هم با تخفیف 5 شد برای بینی من . آهان دکترم تامپون نمیذاره اصلا . بعد یک هفته گچ باز میشه و چسب هم فقط یک ماه . بازم سوالی بود در خدمتم 

پیدا شد ☺☺☺

دوستان خیلی روی لیست حساب نکنید همه دکترا کار بد و ناراضی هم دارن . بهترین جراح هم باشه . به نظرم دکتر کم ریسک انتخاب کنید چون اصلا دکتر بدون ریسک وجود نداره . یکی دو تا انتخاب کنید و یکیو در نهایت باهاش وقت عمل بگیرید . و اینکه وقتی دکترتونو انتخاب کردید بهش اعتماد کنید و بسپارید دست خودش . همه چی عالی پیش میره حتما 

من امروز رفتم مطب دکتر بصام . بینیمو معاینه کرد گفت انحراف داخلی دارم و پوست و استخون و غضروفم برای ...

مرسی دوست خوبم ازاطلاعاتی که دادی،انشااله که یه بینی خوشگل وسلامت تحویل میگیری،خیلی خوبه که زودبهت وقت دادفکرمیکردم یه ماه طول بکشه!

قبلا پیش دکترای دیگه هم رفته بودی؟یافقط این دکتر؟

سلام دوستان من ۶۵روزه که عمل کردم تا ۱ماه چسب زیر ببنیمو محکم میزدم بعد از ۱ماه خیلی اروم و عادی رو هوا میندازم چسب زیر بینی رو یکم نوک بینیم پایین اومده ینی مال چسب هستش

مرسی دوست خوبم ازاطلاعاتی که دادی،انشااله که یه بینی خوشگل وسلامت تحویل میگیری،خیلی خوبه که زودبهت و ...

زودترم وقت داشت من خودم نگرفتم . من مطب رو همین دکترو رفتم . حوصله مطب گردی و ازین ور به اون ور رفتن ندارم چون میدونم هر چی بیشتر برم انتخاب برام سخت تر میشه . اطلاعاتمو تکمیل کردم بعد رفتم مطب . مرسی از دعای خوبت انشاالله تو هم یه دکتر خوب پیدا میکنی و جراحی میکنی . اینم بگم بینی من پر کار نیست یعنی حتی اگر فقط قوزمو برداره دست به هیچیم نزنه خوب میشه . دیگه اسیر دکتر نکردم خودمو خیلی چون استرسش زیاده

سلام بچه ها من هفته پیش عمل کردم 

فردا(جمعه)میخوام برم تامپون در بیاره و بخیه بکشه و گچ برداره 

خیلی درد داره؟؟؟؟

چیکار کنم راحت بشه تامپون در اوردن؟؟؟

از بخیه کشیدن نمیترسم خداروشکر ولی تامپون چجوریه؟؟؟؟؟

zizi
زودترم وقت داشت من خودم نگرفتم . من مطب رو همین دکترو رفتم . حوصله مطب گردی و ازین ور به اون ور رفتن ...

منم فعلا نظرم روی دکتربصام هستش،بینی من هم قوزداره ویکم نوکش افتادگی داره هدفم همون برداشتن قوزه ولی ازجراحی میترسم