2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094847 بازدید | 66696 پست
سلام دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد🙏 براي عمل بيني بين دكتر فرزام و دكتر بشارتي زاده موندم؛كدوم بهتر ...

عزیزم من یه کار از دکتر بشارتی زاده دیدم خوشم اومد ولی شنیدم ایشون بسیار بداخلاق هستن من خودم رفتار دکتر برام مهمه چون قراره چند وقت باهاش در ارتباط باشم باید رفتارشم خوب باشه.دکتر فرزام رو شناختی ندارم چیز خاصی هم نشنیدم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دخترا.اینم مماخ من بعد از گچبرداری😂😂😂😂از نیمرخم یادم رفت عکس بگیرم امروز گچو برداشتم

مبارکه عزیزم خیلی خوبه چقدرم ورمش کمه حس می کنم خدا رو شکر خودت هم راضی هستی.

درود به همه عزیزان امیدوارم حال همگی خوب باشه میبینم که سایت آب و جارو کردن اون موقع ها شما نبودی ...

سلام.آقای مانی شما میتونین به من کمک کنین؟تقریبا درمورد اکثر پزشکا اطلاعات دادین.میشه درمورد دکتر محرابی منو راهنمایی کنین؟کارشون و اخلاقشون و رضایت مریضاشون؟ممنون میشم کمکم کنین

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام
سلام دوستان ممنون ميشم كمكم كنيد🙏 براي عمل بيني بين دكتر فرزام و دكتر بشارتي زاده موندم؛كدوم بهتر ...

سلام عزیزم . دکتر فرزام نمونه های ناراضیش خیلی هستند به نظر من ایشون رو حذف کن و انتخاب دیگه ای جایگزین کن . در مورد بشارتی زاده هم من چیزی نشنیدم 

دوستان سلام . منم در حال گشت و گذار و انتخاب دکتر مناسبم . من بینیم استخونی قوز دار و غضروفیه و میخوام طبیعی دربیاد . دکترای زیادی رو کاراشونو دیدم . راستش حتی یه پیج تو اینستا پیدا کردم که کارای افتضاح دکترای بد رو با ذکر نام گذاشتن که سرآمد خرابکارا هم دکتر محبوبی راد بود . خودم فعلا مد نظرم دکتر حمیدرضا نوری و دکتر جاویدان هست . کسی ازین دوتا پزشک اطلاعی داره ؟ سلامت تنفسم بعد عمل خیلی برام مهمه و اینکه نفسم صدا نده . لطفا کمک کنید خیلی 

دوستان سلام . منم در حال گشت و گذار و انتخاب دکتر مناسبم . من بینیم استخونی قوز دار و غضروفیه و میخو ...

سلام. عزیزم منم بینیم استخوانی/غضروفی بود. دکتر ابیانه جراحی کردند. از نتیجه راضی بودم. ولی راستش کلا میترسم پزشک خاصی رو معرفی کنم، البته از قوانین سایت هم هست. حالا میتونی خودت درباره ش تحقیق کنی.

موفق باشی.