در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دوستانی که عمل کردید تنفستون چجوری بود من وقتی قطره فنیل افرین میریزم تا دوسه ساعت میتونم ازبینی نفس ...
لااقل روزی 10-15 بار بینیتون و با سرم شستشو به حالتی که سر خمه و سرنگ داخل بینی به آررومی با سرم بشورید که داخل بینی خالی بشه.منم مشکل شما رو داشتم با بالا بردن تعداد دفعات شستشو مشکل حل شد.
امین جون عزیزم یه سوال, من امروز رفتم دکتر پوست بهم کلیندا مایسین ۱درصد با ژل شستشوی سینره داد, تو تایپیک خونده بدوم ک دکتر شماهم بهتون کلیندامایسین داده, شما چند وقت قبل از عمل استفاده کردی؟ و الانم ک بعداز عملتونه هنوز دارید استفاده میکنید؟
ببخشید دوستان من الان درحال تحقیق هستم هرکی میتونه بهم کمک کنه اگه بادکترای دیگه هم عمل کردیدوراضی هستید کمکم کنید،دکتر خلج چطوره؟کسی باهاش عمل داشته؟به کمکتون احتیاج دارم کممممممک
من ۹ ماهه عمل کردم از لحاظ تنفس و ظاهری و همه چیز فوق العاده راضیم من بینیم استخوانی و قوز داربود خیلی بزرگ نبود قبل از عمل معمولی بود ولی دکتر هم فوق العاده خوب جمع کرد نوک بینی رو. من نوک بینیم نامتقارن بود سمت چپم بزرگتر بود ولی الان متقارن و خیلی خوب شده نمی دونم کدوم صفحه ولی عکس قبل و بعدم رو چند وقت پیش گذاشتم.کلا منظورم این بود که اکثر ناراضی های اون دو تا دکتر گفتی توقع بیشتر کوچیک شدن رو داشتن و گرنه کاراشون خوبه.
آمین عزیز شماهم بهم بگین هزینه جراحی چقدرشد؟ دوستان من بینهایت از جراحی واتاق عمل وحشت دارم ...
هزینه ی من کلا ۶۳۰۰ اینا شد با چیزای جانبی مثل عکس دارو هزینه ی لباس کلینیک و... ولی دستمزد خودِ دکتر اون موقع ۶ تومن بود الان ۶۵۰۰ شده.خود عمل چیز مهمی نیست نگران اون پروسه نباش من خودم فقط نگران نتیجه ی نهایی بودم مابقی مثل یک خواب می مونه من درد واینام بعدش نداشتم.