2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094921 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی که عمل کردید تنفستون چجوری بود من وقتی قطره فنیل افرین میریزم تا دوسه ساعت میتونم ازبینی نفس ...

لااقل روزی 10-15 بار بینیتون و با سرم شستشو به حالتی که سر خمه و سرنگ داخل بینی به آررومی با سرم بشورید که داخل بینی خالی بشه.منم مشکل شما رو داشتم با بالا بردن تعداد دفعات شستشو مشکل حل شد.

سلام pd جان  من با دکتر سجادیان عمل کردم و بی نهایت راضیم❤

خداروشکر که راضی هستین،میشه یه کم ازتجربیاتتون به من بگید بینی شما چطوربود والان چه جوریه؟هزینه جراحی؟واینکه چندوقت پیش جراحی کردین؟

امین جون عزیزم یه سوال, من امروز رفتم دکتر پوست بهم کلیندا مایسین ۱درصد با ژل شستشوی سینره داد, تو تایپیک خونده بدوم ک دکتر شماهم بهتون کلیندامایسین داده, شما چند وقت قبل از عمل استفاده کردی؟ و الانم ک بعداز عملتونه هنوز دارید استفاده میکنید؟

ببخشید دوستان من الان درحال تحقیق هستم هرکی میتونه بهم کمک کنه اگه بادکترای دیگه هم عمل کردیدوراضی هستید کمکم کنید،دکتر خلج چطوره؟کسی باهاش عمل داشته؟به کمکتون احتیاج دارم کممممممک

Pd جان

بینیم کوچیکه. من یک سال و نیم پیش عمل کردم بینیم استخوانی و قوز دار بود انحراف شدید بینی داشتم که خدارو شکر بعد از عملم کاملا برطرف شد.🌺

شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
راضی هستید؟مشکل تنفسی ندارین؟الان بینی شمابزرگه؟

من ۹ ماهه عمل کردم از لحاظ تنفس و ظاهری و همه چیز فوق العاده راضیم من بینیم استخوانی و قوز داربود خیلی بزرگ نبود قبل از عمل معمولی بود ولی دکتر هم فوق العاده خوب جمع کرد نوک بینی رو. من نوک بینیم نامتقارن بود سمت چپم بزرگتر بود ولی الان متقارن و خیلی خوب شده نمی دونم کدوم صفحه ولی عکس قبل و بعدم رو چند وقت پیش گذاشتم.کلا منظورم این بود که اکثر ناراضی های اون دو تا دکتر گفتی توقع بیشتر کوچیک شدن رو داشتن و گرنه کاراشون خوبه.

آمین عزیز شماهم بهم بگین هزینه جراحی چقدرشد؟ دوستان من بینهایت از جراحی واتاق عمل وحشت دارم   ...

هزینه ی من کلا ۶۳۰۰ اینا شد با چیزای جانبی مثل عکس دارو هزینه ی لباس کلینیک و... ولی دستمزد خودِ دکتر اون موقع ۶ تومن بود الان ۶۵۰۰ شده.خود عمل چیز مهمی نیست نگران اون پروسه نباش من خودم فقط نگران نتیجه ی نهایی بودم مابقی مثل یک خواب می مونه  من درد واینام بعدش نداشتم.