2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5094956 بازدید | 66696 پست
آمین جان...دستم به دامنت...گفتی که دکتر ابیانه عمل کرد شما رو؟ دکتر 3جور ماساژ تو جزوه شون دادن که ...

ببین من ماساژ اول رو هر دو انگشت نشانه رو استفاده می کردم در دو طرف بینی این توضیح رو جزوه ی من نداشت فکر کنم، الان دیدم .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیلی جون مبارک باشه عزیز, بینیت خیلی خوشفرم شده, فیلی از عکست مشخصه کبودی هم نداری , واسه کبودی چیزی ...

واسه کبودی قبل از عمل ویتامین سی خیلی توصیه می شه یا به صورت قرص جوشان یا میوه های طبیعی فقط بهتره چند روز قبل از عمل قطع بشه چون ممکنه باعث رقیق شدن خون بشه

شما به گفته ی دکترتون عمل کنید دکتر ما خودش ماساژ یاد می ده با یک کرم مخصوص بعد از هر بار تعویض چسب ...

من به دوستمون فقط اطلاع دادم که دکتر من نظرش چی بوده نه چیز دیگه ای.بعدم سوال کردم ببینم کسی هست که با دکتر خودم(دکتر قارونی) عمل کرده باشه و ماساژ داده باشه و مشکلی نداشته باشه؟

تا جایی که اطلاع دارم شما با دکتر ابیانه عمل کردین و ایشون نظرشون اینه که ماساژ داده بشه.اگه ماساژه من جسارتی نکردم مریض هاشون اگه اینجا هستن میتونند ماساژ بدن.نظر دکتر الویته 100%

من به دوستمون فقط اطلاع دادم که دکتر من نظرش چی بوده نه چیز دیگه ای.بعدم سوال کردم ببینم کسی هست که ...

عزیز دلم اینجا لحن ها معلوم نمی شه 😊😊😊😊😊من منظورم این بود که وسوسه نشی حتما همونطور که دکتر گفته عمل کنید چون پرسیدی کسی ماساژ داده اینو گفتم وگرنه منظور بد نداشتم با لحن مهربون بخونش .باور کنید من مدت ها بود اینجا نمی یومد اونروز همین طوری اومدم دیدم چند نفر تازه عمل کردن بعضیا سوال داشتن یکی از بچه ها دکترشون با من یکی بود گفتم شاید کمکی باشه استرسشون کمتر بشه پس قطعا همتون یه جوریایی دوست من حساب می شید قطعا دلم نمی خواد ازمن دلگیر بشد.🤗🤗🤗🤗🤗

عزیز دلم اینجا لحن ها معلوم نمی شه 😊😊😊😊😊من منظورم این بود که وسوسه نشی حتما همونطور که دکتر گفت ...

اوه نه من ناراحت نشدم من فقط گفتم کسی بد برداشت نکنه من ماساژ نمیدم ماساژ نده. اینجا همه عمل کردند یا قصد عمل رو دارند میدونند چقدر تنوع نظر بالاست.همین چند وقت پیشم گفتم اینجا مطلبی میزارم قصدم تبادل اطلاعاته.خدای نکرده دوستان فکر نکنند اجباری در کاره.  

خود من بعد عملم وقتی اولین بار رفتم مطب با 3 نفری که هر سه مون توی یه روز عمل کرده بودیم سر بعضی چیزها دستور دکتر بهمون متفاوت بود و این عادیه .

بله کاملا درسته مثلا یکی از بچه هایی که بعد ازمن عمل کرده بود دکتر بهش گفته بود تو نیازی به ماساژ نداری نه کرم داده بود نه ماساژ فکر کنید دکترمون یکی بوده .ولی چون گفتی یکی ماساژ می داد گفته کوچیک می شه به اون خاطر گفتم به دستور پزشک عمل کنید💜💜💜💜💜

فاطمه چند وقته عمل کردی؟

سلام عزیزم. ممنون که با حوصله جواب میدی و چه خوش شانسم که دکترت با پزشک من یکی بوده...البته جزوه من عکسی درباره ماساژها نداره.

حالا واسه دومی مجبورم زنگ بزنم از دستیار دکی سوال کنم  

من حدود دوهفته قبل عمل کردم...

این متنی که عکسشو دوباره میذارم...فقط همینو راجع به ماساژ شماره 1 و 2 نوشته...عکس هم نداره...

عزیزم یه ماساژ مالِ روی تیغه ی بینی هست یعنی انگشتتو روی تیغه می گذاری بالاتر از نوک بینی به هیچ وجه ...

آمین جان .. احیانا عکس جزوه که توش درباره ماساژ توضیح بیشتر داده باشه را نداری هنوز؟  

آمین جان .. احیانا عکس جزوه که توش درباره ماساژ توضیح بیشتر داده باشه را نداری هنوز؟    

فاطمه جان اون ماساژی که به نظرت کامل متوجه شدی رو انجام بده تازه دو هفته دیگه دوباره ویزیت داری اگر شک داری انجامش ندی بهتره تا غلط انجام بدی انجامش ندی مشکلی نداره چون تا ۳ ماه این ماساژ رو داری.من جزوه رو ندارم دیگه شایدم اشتباه می کنم که عکس داشته دقیق یادم نیست ولی می ترسم گفته های منو درست متوجه نشی راستش دستیار دکتر که ماساژ رو توضیح داد من واسه اطمینان جلوش انجام دادم شما هم همین کار رو بکن اگر می تونی برو ازش سوال کن وگرنه تا دو هفته صبر کن.راستی سایتشم بد نیست چک کنی شاید اونجا چیزی گذاشته باشه راجع به ماساژ.

درباره اسلامیان :) همکارم باهاش عملیده ! البته ترمیمی بوده ایشون ! خوب شده ! یه بینی جمع و جور ! اما ...

سلام .من خیلی دنبال دکترم .من بینیم گوشتیه و می خوام کوچیک بشه .طبیعی نمی خوام .دکتر علامه و حسنانی و سجادیان شنیدم واسه گوشتی خوبن و کوچیک میکنن سایزو  .من بیشتر از ده تمن نمی تونم هزینه کنم .میشا لطفا بگید گوشتی کار نیمه فانتزی کی خوبه ؟

سلام .من خیلی دنبال دکترم .من بینیم گوشتیه و می خوام کوچیک بشه .طبیعی نمی خوام .دکتر علامه و حسنانی ...

سلام.عزیزم شما میدونی دکتر حسنانی چقد میگیرن برای عمل؟ من شنیدم خیلی دیر وقت میدم.درسته؟

میگویند خانه ای که در آن سگ باشد،فرشته ها به آن خانه نمی آیند،نیازی به آمدن فرشته های خیالی نیست،من با تو زندگی کردم و آموختم خداوند فرشته هایش را به شکلهای مختلف می آفریند،تو فرشته من هستی،فرشته های خیالی بماند برای آنها که کورند وفکر،میکنند خداوند بی گناهترین موجوداتش را نجس می آفریند،نجس فکر و اندیشه آنهاست عشق و بهشت و فرشته های خدا دردنیا چیزهای پیچیده ای نیست،همین است که تو از دیدن من خوشحال میشوی ومن میدانم که دنیا رابرای تو زیبا کرده ام