2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095199 بازدید | 66696 پست

سلام خانمای محترم

دوستانی که با دکتر حسام جهاندیده عمل داشتند یا کاراشونو حضوری دیدن میتونن یکم از کارای ایشون اطلاعات بدن؟ کارای اینستاگرامشون واقعا عالی و طبیعی هستن

فاطمه جوون من دو ماه گذشته پیش دکتر رجایی عمل کردم خیلی از کارش راضیم کبودی هم نداشتم هم توشیراز عمل می کنه هم تو تهران
اینم ادرسشه

تهران.خ گاندی جنوبی.کلینیک فوق تخصصی هتل.بیمارستان گاندی .ط۱۲
۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاطمه جون شما که میخای عمل ترمیمی بینی انجام بدی دکتر رجایی تو ترمیمی کارش فوق العادس . شاوره قبل عملش هم بی نظیره فقط بیمارای خاص رو عمل می کنه
ادرسشم هم برات میزارم
۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

سلام دوستان. کسی بینیش رو پیش دکتر رجایی  عمل کرده؟ من میخوام پیش ایشون عمل بکنم و وقت زیادی و ...

اره عزیزم من پارسال تو مطب تهرانش عمل کردم کاراش بینظیره من که خیلی راضیم .البته این ادرس تهرانشه ادرس شیراز رو ندارم

۸۸۱۹۵۴۵۹
۰۹۱۲۰۲۷۰۷۰۳

بچه ها استفاده از دو تابالش برای رفع زودتر ورم موثره ویه چیزی هم کشف کردم مالیدن پماد بتامتازون روی ...

امین جون توصیه غذایی چیاست بغیر از کم کردن نمکو ادویه اینا؟

من ۵۷روز شده ورم داره هنوز، نمیدونم چقد تغییر میکنه، چسبم گفته دو سه هفته نزن ک ورمم بیشتر شد از وقتی دراورد...چقد دیگه تغییر میکنه بینی؟

عسل جان هنوز جا داره مخصوصا اگر بینیت گوشتی بوده بعد از باز کرده چسب کاملا طبیعی هست که ورمت بیشتر بشه.چیزای شور تند و ترش رو مراقب باش.کلا فست فود اصلا خوب نیست برات من تا سه ماه اصلا نخوردم البته تا ۶ ماه مراعات کردم شور و ترش و تند رومثلا مامان نونواز بچه های قدیمی اینجا قهوه رو هم می گفت باعث ورم میشه من اونم تا ۳ ماه نخوردم .وکلا مایعات زیاد بخور من روزی دو لیوان چای سبز و دولیوان بابونه که مثل چای سبز دم می کردم می خوردم بابونه هم واسه ورم موثر خیلی

بله امین درست میگه من الان پنج ماهه عمل کردم هر روز داره نوکشبالاتر میره و باریکتر میشه فک میکردم دیگه تعغیر نمیکنه ولی بازم ی تعغیراته ریزی هر روز صبح ک چسبو برمیدارم احساس میکنم من خودم ت چهار ماه شبو رو چسب زدم بعدش فقط شبا اونم نوکش 

من اصلنم رعایت نکردم کار تحرک غذا مایعات مثه قبل از عمل بودم واسه همینم حس میکنم دیر ورمش خابید ت چهار ماهگی کمی تحرک میداشتم سریع ورم میکرد ی وقتی چسبو برمیداشتم بازم ورم میکرد ولی الان دیگه ورم نمیکنه و دردم ندارم کلن ت عمل بینی بایدصبور بود حدااقل ت یک سال باید صبر کنی زیادم نباید ب حاشیه رفت مثلن اینکه اینورش کمی بالاتره اونوش نیمرخش فرق دارهو.......مهم اینه ک ت کلیت خوب باشه و ب صورتت بیاد همین 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند

س

ایدا جان اره میتونی من ب ی بچه دس تنها اونم سه ساله خودم کارامو کردم شوهرم خ کم خونه است از قبل همه چیز بخر بزار ت یخچال ک مجبور نشی بری بیرون اروم ارومم کارتو بکن مهم اینه ضربه نخوره و کار سنگین نکنی در مورد دانشگاتم ت ی فته بینیت ت گچه وقتی گچو در اورد چسب میرنه میتونی بری دانشگاه جوری برنامه بریز ک اون ی هفته ک ت گچه بیرون نری ت اون ی هفتم کبودی و ورم صورتت میخابه مایعات زیاد بخور زود خوب میشی من دیدم کسانی ک عمل کردنو شاغلم هستن دیگ استراحت مطلق نبید باشی خانمی 

بعدم درمورد غذا ت چند روز باید غذای ابکی و سوپ بخوری اگ دست تنهای سوپ درس کن شب قبل عمل بزار یخچال حداقل روز بعد عمل بخوری بعدش درس کردنش کاری نداره همه موادو بریز قابلمه بزار اروم بپزه ی عدسی و...غذاهای ابکی دیگه ابمیوه فراوان بخور ت چند روز غذاهات باید ابکی باشه بعدش مهم نیست